Alle vacatures

Filter

Gefilterd op:

Docent Helpende Zorg & Welzijn regio Rotterdam

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben jij een docent Helpende Zorg & Welzijn die per april 2024 voor 0,6 fte beschikbaar is voor het mbo in de regio Rotterdam? Reageer dan direct!

Toon vacature

Vacature Docent Helpende Zorg & Welzijn regio Rotterdam

Docent Pedagogiek regio Utrecht

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben jij een ervaren docent pedagogiek met ervaring in de branche kinderopvang en mbo, dan is deze uitdagende baan tot de zomervakantie jouw volgende stap!

Toon vacature

Vacature Docent Pedagogiek regio Utrecht

Docent Zorg & Welzijn regio Leiden

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben je een ervaren zorgprofessional met een lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag in het beroepsonderwijs? 

Toon vacature

Vacature Docent Zorg & Welzijn regio Leiden

Docent Verpleegkunde regio Utrecht

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Vacature docent Verpleegkunde in Utrecht. Ben je een ervaren Verpleegkundige en wil je in het mbo onderwijs werken? Neem dan nu contact met ons op!

Toon vacature

Vacature Docent Verpleegkunde regio Utrecht

Filters

Vacatures in het onderwijs

Ben jij in oriënta­tie op een nieu­we of aan­vul­len­de baan? Heb jij al ruime er­va­ring in het on­der­wijs of sta jij nog aan het begin van jouw loop­baan als do­cent? Metafoor Onderwijs maakt je blij met je baan.

Metafoor helpt onderwijsprofessionals in verschillende fases van hun loopbaan. Of je nu starter bent of bijna met pensioen gaat. Of je zij-instromer bent of herintreder. Wij kijken vooral naar wat mogelijk is, niet naar wat niet mogelijk is.

Hier is het over­zicht met alle on­der­wijs­va­ca­tu­res, zowel tij­de­lijk als re­gu­lier. Be­hal­ve 1e- en 2e graads be­voeg­de do­cen­ten en instructeurs, zoe­ken wij on­der­wijs­pro­fes­si­o­nals in deze ca­te­gorieën:

  • ondersteunend personeel;
  • human resources, financieel en administratief;
  • marketing en (project)management.

Wij wer­ven voor onderwijsvacatures bij scho­len in het voort­ge­zet on­der­wijs, vol­was­se­nen­on­der­wijs en mid­del­baar be­roeps­on­der­wijs.

Vacatures waar je blij van wordt

Heb je nog vragen?

Wij hebben met regelmaat nieuwe vacatures, dus wellicht dat er op korte termijn een online komt die wel helemaal bij jou past! Meld je aan voor onze vacature alert om updates te ontvangen over nieuwe vacatures. Of stuur een open sollicitatie en wij gaan voor je op zoek!

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo