Alle vacatures

Filter

Vakgebieden

Docent AVO-vakken regio Rotterdam

MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Ben jij een docent AVO die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in regio Rotterdam? Lees dan verder en solliciteer direct!

Toon vacature

Vacature Docent AVO-vakken regio Rotterdam

Instructeur Helpende Zorg en Welzijn regio Den Haag

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben je een enthousiaste en gedreven Instructeur? Vind je het leuk om je kennis over te brengen aan mbo-studenten? Lees dan verder en solliciteer direct!   

Toon vacature

Vacature Instructeur Helpende Zorg en Welzijn regio Den Haag

Docent Natuur en Techniek regio Utrecht

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben jij een docent Natuurkunde of Biologie en op zoek naar een tijdelijke uitdaging? Woon je in omgeving van Amersfoort en heb je ervaring in MBO? Solliciteer direct!  

Toon vacature

Vacature Docent Natuur en Techniek regio Utrecht

Docent Nederlands regio Leiden

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Docent Nederlands (in opleiding) gezocht voor een kleinschalige MBO-school in de regio Leiden. Heb je affiniteit met de sector economische beroepen en logistiek? Lees dan snel verder!

Toon vacature

Vacature Docent Nederlands regio Leiden

Docent Nederlands regio Alkmaar

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben je een enthousiaste en gedreven docent Nederlands? Vind je het leuk om je kennis over te brengen aan mbo-studenten? Lees dan verder en solliciteer direct! 

Toon vacature

Vacature Docent Nederlands regio Alkmaar

Docent economie breed regio Leiden

MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Ben jij een gedreven en breed inzetbare docent Economie met een hart voor het mbo? Lees dan verder en solliciteer direct!

Toon vacature

Vacature Docent economie breed regio Leiden

Filters

Vakgebieden

Vacatures in het onderwijs

Ben jij in oriënta­tie op een nieu­we of aan­vul­len­de baan? Heb jij al ruime er­va­ring in het on­der­wijs of sta jij nog aan het begin van jouw loop­baan als do­cent? Metafoor Onderwijs maakt je blij met je baan.

Metafoor helpt onderwijsprofessionals in verschillende fases van hun loopbaan. Of je nu starter bent of bijna met pensioen gaat. Of je zij-instromer bent of herintreder. Wij kijken vooral naar wat mogelijk is, niet naar wat niet mogelijk is.

Hier is het over­zicht met alle on­der­wijs­va­ca­tu­res, zowel tij­de­lijk als re­gu­lier. Be­hal­ve 1e- en 2e graads be­voeg­de do­cen­ten en instructeurs, zoe­ken wij on­der­wijs­pro­fes­si­o­nals in deze ca­te­gorieën:

  • ondersteunend personeel;
  • human resources, financieel en administratief;
  • marketing en (project)management.

Wij wer­ven voor onderwijsvacatures bij scho­len in het voort­ge­zet on­der­wijs, vol­was­se­nen­on­der­wijs en mid­del­baar be­roeps­on­der­wijs.

Vacatures waar je blij van wordt

Heb je nog vragen?

Wij hebben met regelmaat nieuwe vacatures, dus wellicht dat er op korte termijn een online komt die wel helemaal bij jou past! Meld je aan voor onze vacature alert om updates te ontvangen over nieuwe vacatures. Of stuur een open sollicitatie en wij gaan voor je op zoek!

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo