Maak impact in het onderwijs

Jouw ontwikkeling onze prioriteit

Wij begrijpen dat jouw groei bijdraagt aan ons succes. Bij Metafoor Onderwijs krijg je de ruimte om je professioneel te ontwikkelen, met toegang tot uitgebreide opleidingsmogelijkheden, persoonlijke begeleiding en doorgroeimogelijkheden. Ons doel? Jouw werkgeluk maximaliseren terwijl we samen het onderwijs inspireren.

Groei. Geluk. Impact.

Alleen ga je sneller..

Stap binnen in een wereld waar jouw passie voor het onderwijs centraal staat. Bij Metafoor Onderwijs waarderen we jouw unieke bijdrage en stimuleren we een omgeving waar diverse perspectieven en ideeën niet alleen welkom zijn, maar ook essentieel voor onze missie. Hier wordt elke stem gewaardeerd, elke inspanning erkend, en elke prestatie gevierd.

Samen bouwen we aan een toekomst waar kwaliteit, aandacht, drive, en openheid de fundering vormen van alles wat we doen. Voeg je bij ons en maak deel uit van een team dat echt een verschil maakt in het onderwijs. Bij Metafoor Onderwijs doen we het echt samen.

Samen kom je verder!

Hier doe je het voor!

Onderhouden van goede relaties

Werken in een dynamisch en enthousiast team

Dynamisch en gevarieerde werkplekken

29 vakantiedagen

Veel doorgroei 
en leer mogelijkheden

Interessante winstuitkering

Pensioenregeling & collectieve verzekeringen

Jaarlijks grote KMM Feesten

Telefoon, laptop en evt. auto van de zaak

Marktconform en goed salaris

Maatschappelijke impact creëren

Sluit je aan bij Metafoor Onderwijs en draag bij aan een maatschappij waar onderwijs toegankelijk is voor iedereen. Samen werken we aan projecten die niet alleen het onderwijs verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op de samenleving.

 

Iedereen verdient goed onderwijs

Versterk ons team: bouw mee aan onderwijsvernieuwing

Ben je klaar om je aan te sluiten bij een team dat waarde hecht aan persoonlijke groei en maatschappelijke impact? Ontdek hoe jouw talenten en passies kunnen bijdragen aan onze missie.

Maak kennis voordat je solliciteert

Interesse in een rol bij ons? Bel ons vooral, een telefoongesprek kan al veel verhelderen. Het biedt je een eerste indruk en stelt ons op de hoogte van jouw interesse. Zo’n gesprek is de perfecte start van mogelijk jouw volgende carrièrestap.

Volg je ambitie

Ontmoet je toekomstige collega's

Interne vacatures


Recruiter Onderwijs regio Utrecht

€ 2.500,- tot € 4.000,-

Al jaren recruiter en toe aan een baan waarmee je maatschappelijke impact maakt? Kom werken bij Metafoor Onderwijs!

Toon vacature

Vacature Recruiter Onderwijs regio Utrecht

Contractmanager Onderwijs regio Noordwest

VO
|
MBO
|
€ 3.000,- tot € 4.500,-

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin recruitment, sales en strategisch contractmanagement samenkomen? Wij zijn op zoek naar een dynamische Contractmanager Onderwijs voor de regio Noordwest

Toon vacature

Vacature Contractmanager Onderwijs regio Noordwest

Meewerkstage: Optimaliseer Onboarding-processen

HBO
|
Stagevergoeding

Ben jij klaar om de wereld van Human Resource Management (HRM) te transformeren? Grijp nu je kans met onze dynamische stageopdracht gericht op het verbeteren van onboarding-processen! 

Toon vacature

Vacature Meewerkstage: Optimaliseer Onboarding-processen

Recruitment Marketeer (0,8 - 1,0 FTE)

MBO
|
VO
|
€ 2.500,- tot € 3.500,-
|
€ 3.000,- tot € 4.000,-

Ben jij een enthousiaste en creatieve online marketeer met passie voor recruitment? Kun je korte en krachtige teksten schrijven en heb je affiniteit met het onderwijs? Dan is deze vacature precies wat...

Toon vacature

Vacature Recruitment Marketeer (0,8 - 1,0 FTE)

Junior Recruiter (0,8 - 1,0 FTE)

MBO
|
VO
|
€ 1.800,- tot € 2.500,-

Ben je (bijna) klaar met jouw studie en wil je graag alles leren van het recruitmentvak? Dan is werken als junior recruiter jouw eerste stap!

Toon vacature

Vacature Junior Recruiter (0,8 - 1,0 FTE)

Ik kom graag met jou in contact!

“Ik heb het geluk gehad om mijn 3 passies HR, werving & selectie, en onderwijs om te zetten in mijn dagelijkse werk. Ik geloof sterk in het bouwen van bruggen tussen ambitieuze professionals zoals jij en de wereld van onderwijs, waar elke dag een kans is om te groeien, te leren, en impact te maken.

En dat doe ik niet alleen! Wat kan ik mijzelf gelukkig prijzen met een enthousiast en gedreven team van collega’s. Zij maken het verschil voor mij, elke dag weer!”

– Sandra Schaft, directeur Metafoor Onderwijs

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo