Onze werkwijze

Onze werkwijze in 5 stappen

Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Arbeidsvoorwaarden

Als jij werkt voor Metafoor Onderwijs, dan werk je volgens de CAO voor uitzendkrachten (CAO ABU) aangevuld met de CAO VO of CAO MBO.

Dit betekent dat jij:

  • hetzelfde salaris ontvangt als een vaste medewerker, veelal aangevuld met een eindejaarsuitkering
  • minimaal 25 vakantiedagen hebt en vaak meer
  • in de maand mei 8,33% vakantiegeld ontvangt
  • recht hebt op reiskostenvergoeding
  • gewoon pensioen opbouwt
Hier doe je het voor

Uren declareren en betalingen

In E-uur, onze online portal kun je makkelijk je gewerkte uren declareren. Ook heb je inzicht in jouw loonstroken en jaaropgaves. Wil je graag weten waar de diverse onderdelen voor staan op jouw loonstrook, check onze voorbeeld loonstrook. Elke vier weken ontvang je jouw salaris en reiskostenvergoeding uiterlijk op de vrijdag op jouw rekening.

Zo doen we dat

Kom met ons in contact!

Wil jij meer informatie over hoe Metafoor Onderwijs jou of jullie kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo