Senior docent

Ervaring en verantwoordelijkheden van senior docenten

Jouw jarenlange ervaring en extra taken zijn essentieel voor ons onderwijs. Je begeleidt nieuwe docenten, ontwikkelt het curriculum, neemt deel aan beleidsvorming, en draagt bij aan onderzoek binnen je vakgebied. Jouw rol is onmisbaar voor het succes en de kwaliteit van ons onderwijs.

Kennis & ervaring

Jouw didactische expertise maakt het verschil

Als ervaren senior docent zijn jouw didactische vaardigheden onmisbaar in het vormgeven van effectief en inspirerend onderwijs. Met jou aan boord hebben scholen de mogelijkheid om complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk te maken voor alle studenten. Jouw expertise in het toepassen van innovatieve lesmethoden en het creëren van een stimulerende leeromgeving is precies wat scholen nodig hebben om hun onderwijsdoelen te bereiken. Laat jouw passie en ervaring ons onderwijs verrijken en draag bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie professionals. Jouw vaardigheden zijn de bouwstenen voor succes, zowel voor onze studenten als voor ons onderwijs.

Stevige didactische vaardigheden

Ontdek jouw volgende carrièrestap bij Metafoor Onderwijs

Ben jij een senior docent met een passie voor onderwijs en een schat aan ervaring in je vakgebied? Metafoor Onderwijs nodigt je uit om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Bij ons krijg je de kans om jouw expertise in lesgeven, mentorschap, curriculumontwikkeling, en onderzoek volledig te benutten en verder uit te breiden.

Als senior docent bij Metafoor Onderwijs kun je:

  • Inspireren en Onderwijzen: Gebruik je diepgaande kennis om complexe onderwerpen helder over te brengen en het curriculum te verrijken.
  • Mentorschap Bieden: Deel jouw waardevolle ervaring door te fungeren als mentor voor junior docenten en bij te dragen aan hun professionele groei.
  • Leiden in Curriculumontwikkeling: Speel een sleutelrol in het ontwerpen en bijwerken van innovatieve onderwijsprogramma’s en lesmaterialen.
  • Onderzoek en Innovatie: Lever een bijdrage aan de academische gemeenschap door jouw onderzoek en inzichten.
  • Leiderschap Tonen: Neem een voortrekkersrol op je binnen onze onderwijsinstelling en draag bij aan beleidsvorming en besluitvormingsprocessen.

Bij Metafoor Onderwijs waarderen we jouw drive voor voortdurende professionalisering en bieden we een platform waar je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Jouw expertise, onze toekomst

Wij geloven dat jouw ervaring en leiderschap essentieel zijn voor het vormgeven van toekomstig onderwijs. Sluit je aan bij Metafoor Onderwijs en maak deel uit van een vooruitstrevende community die waarde hecht aan kennisdeling, innovatie en de ontwikkeling van zowel leerlingen als docenten.

Onderwijsvacatures voor senior docenten


Docent Economie regio Rotterdam

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben jij een ervaren docent Economie die dit jaar nog voorwerk voor examens kan doen? Lees verder!

Toon vacature

Vacature Docent Economie regio Rotterdam

Docent Juridische vakken regio Dordrecht

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Vacature docent juridische vakken: impactvolle rol in mbo-onderwijs, mix van theorie/praktijk, 16-24 uur, start sept. 2024. Groei mee!    

Toon vacature

Vacature Docent Juridische vakken regio Dordrecht

Docent Timmeren, Metselen en Tegelzetten regio Dordrecht

MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Ben jij timmerman of uitvoerder in de bouw, wil je je kennis en ervaring overbrengen aan mbo studenten en woon je in de regio Dordrecht? Reageer direct!

Toon vacature

Vacature Docent Timmeren, Metselen en Tegelzetten regio Dordrecht

Docent Nederlands regio Dordrecht

MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Ben jij een bevoegde docent Nederlands en op zoek naar een reguliere baan in het mbo voor 0,8 - 1,0 fte en woon je in de regio Dordrecht? Lees dan snel verder!

Toon vacature

Vacature Docent Nederlands regio Dordrecht

Docent Helpende Zorg & Welzijn regio Rotterdam

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben jij een docent Helpende Zorg & Welzijn die per april 2024 voor 0,6 fte beschikbaar is voor het mbo in de regio Rotterdam? Reageer dan direct!

Toon vacature

Vacature Docent Helpende Zorg & Welzijn regio Rotterdam

Docent Nederlands regio Amsterdam

VO
|
Cao VO - schaal LC
|
Cao VO - schaal LB

Ben je een ervaren docent Nederlands en voel jij je thuis in een dynamische omgeving én wil jij het verschil maken voor nieuwkomers? Bekijk de vacature.

Toon vacature

Vacature Docent Nederlands regio Amsterdam

Docent Nederlands regio Den Haag

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben jij een enthousiaste docent Nederlands die verder gaat dan traditioneel lesgeven? Zoek jij een inspirerende rol in Leidschenveen? Dit is jouw kans!

Toon vacature

Vacature Docent Nederlands regio Den Haag

Docent Nederlands regio Utrecht

MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Ben je een ervaren docent Nederlands en voel jij je thuis in de hospitality branche? Kom dan werken bij dit gastvrije en ondernemende college in regio Utrecht!

Toon vacature

Vacature Docent Nederlands regio Utrecht

Zin in verder groeien of hulp bij je eerstvolgende stap?

Verhalen van docenten

Eline van Hedel

Studiebegeleider

“Ik was op zoek naar werk-privé balans. Nu werk ik met veel verschillende studenten. En toch écht inhoudelijk.”

Marc van Hooijdonk

Docent Ondernemen en Retail

“Marc's tosti-imperium moest hard krimpen door corona. Hij miste het contact met de jonge doelgroep en startte als docent Ondernemen en Retail in het MBO.”

Joost Toornend

Docent marketing

“Docent Joost, dat was eerst wel eventjes wennen. Nu heb ik elke keer gewoon onwijs veel zin om weer naar school te gaan.”

Gerrie Roelofsen

Docent Nederlands en Burgerschap

“‘In het eerste coronajaar, begeleidde ik kwetsbare groepen die toch naar school mochten komen. Pittig, maar gezellig.’”

Toon alle testimonials

Ben jij senior docent en wil je de volgende stap zetten?

Ben jij een échte senior docent? Wij helpen je graag met begeleiding, passende vacatures en meer. Neem gerust contact met ons op!

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo