Alle vacatures

Filter

Vakgebieden

Gefilterd op:

Recruiter Onderwijs regio Utrecht

€ 2.500,- tot € 4.000,-

Al jaren recruiter en toe aan een baan waarmee je maatschappelijke impact maakt? Kom werken bij Metafoor Onderwijs!

Toon vacature

Vacature Recruiter Onderwijs regio Utrecht

Contractmanager Onderwijs regio Noordwest

VO
|
MBO
|
€ 3.000,- tot € 4.500,-

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin recruitment, sales en strategisch contractmanagement samenkomen? Wij zijn op zoek naar een dynamische Contractmanager Onderwijs voor de regio Noordwest

Toon vacature

Vacature Contractmanager Onderwijs regio Noordwest

Meewerkstage: Optimaliseer Onboarding-processen

HBO
|
Stagevergoeding

Ben jij klaar om de wereld van Human Resource Management (HRM) te transformeren? Grijp nu je kans met onze dynamische stageopdracht gericht op het verbeteren van onboarding-processen! 

Toon vacature

Vacature Meewerkstage: Optimaliseer Onboarding-processen

Recruitment Marketeer (0,8 - 1,0 FTE)

MBO
|
VO
|
€ 2.500,- tot € 3.500,-
|
€ 3.000,- tot € 4.000,-

Ben jij een enthousiaste en creatieve online marketeer met passie voor recruitment? Kun je korte en krachtige teksten schrijven en heb je affiniteit met het onderwijs? Dan is deze vacature precies wat...

Toon vacature

Vacature Recruitment Marketeer (0,8 - 1,0 FTE)

Junior Recruiter (0,8 - 1,0 FTE)

MBO
|
VO
|
€ 1.800,- tot € 2.500,-

Ben je (bijna) klaar met jouw studie en wil je graag alles leren van het recruitmentvak? Dan is werken als junior recruiter jouw eerste stap!

Toon vacature

Vacature Junior Recruiter (0,8 - 1,0 FTE)

Filters

Vakgebieden

Vacatures in het onderwijs

Ben jij in oriënta­tie op een nieu­we of aan­vul­len­de baan? Heb jij al ruime er­va­ring in het on­der­wijs of sta jij nog aan het begin van jouw loop­baan als do­cent? Metafoor Onderwijs maakt je blij met je baan.

Metafoor helpt onderwijsprofessionals in verschillende fases van hun loopbaan. Of je nu starter bent of bijna met pensioen gaat. Of je zij-instromer bent of herintreder. Wij kijken vooral naar wat mogelijk is, niet naar wat niet mogelijk is.

Hier is het over­zicht met alle on­der­wijs­va­ca­tu­res, zowel tij­de­lijk als re­gu­lier. Be­hal­ve 1e- en 2e graads be­voeg­de do­cen­ten en instructeurs, zoe­ken wij on­der­wijs­pro­fes­si­o­nals in deze ca­te­gorieën:

  • ondersteunend personeel;
  • human resources, financieel en administratief;
  • marketing en (project)management.

Wij wer­ven voor onderwijsvacatures bij scho­len in het voort­ge­zet on­der­wijs, vol­was­se­nen­on­der­wijs en mid­del­baar be­roeps­on­der­wijs.

Vacatures waar je blij van wordt

Heb je nog vragen?

Wij hebben met regelmaat nieuwe vacatures, dus wellicht dat er op korte termijn een online komt die wel helemaal bij jou past! Meld je aan voor onze vacature alert om updates te ontvangen over nieuwe vacatures. Of stuur een open sollicitatie en wij gaan voor je op zoek!

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo