Onze webinars

Maak je klaar voor een boeiend webinarprogramma!

In samenwerking met Onderwijsarena organiseert Metafoor Academy elke maand een webinar met een inspirerend onderwerp. Wil jij als docent didactisch gedegen meesterschap ontwikkelen of in een andere onderwijsfunctie op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in het onderwijs? Dan is ons webinarprogramma iets voor jou! Bekijk hieronder het programma per maand. Meld je aan en zet het webinar direct in jouw agenda.

Ben je ingeschreven bij Metafoor Onderwijs?
Dan kun je kosteloos meedoen aan onze webinars. Nog niet ingeschreven? Doe dit dan nu via een open sollicitatie!

Open sollicitatie

Metafoor Academy pas

Werk jij via Metafoor Onderwijs en wil je meer verdieping? Dan krijg je binnenkort ook kosteloos dé Metafoor Academy pas! Met dé Metafoor Academy pas, kun jij onbeperkt deelnemen aan alle cursussen, opleidingen, trainingen en verdiepende webinars van Onderwijsarena. En het mooie is, omdat je werkzaam bent via Metafoor Onderwijs, is het zonder kosten! Zo heb je alle vrijheid in het kiezen van jouw professionaliseringsactiviteiten en blijf je volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs.

Metafoor Academy pas

Hieronder vind je de agenda van de onderwijswebinars in 2024. Deze wordt regelmatig bijgewerkt. Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aankomende webinars

Gemiste webinars

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Nieuwsbrief voor onderwijsprofessionals

Wordt 2 keer per maand op de hoogte gehouden van het onderwijs nieuws, de nieuwste vacatures en de leukste onderwijs weetjes!

Schrijf je nu in

Door je in te schrijven voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief, geef je toestemming voor het opbouwen van een persoonlijk profiel om nieuws en informatie van Metafoor Onderwijs te ontvangen.

Je mag een eenmaal gegeven toestemming te allen tijde intrekken. Dat kan door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Je gebruikersgegevens zullen vervolgens worden verwijderd. Wil je meer weten over hoe Metafoor Onderwijs omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees ons Privacy Statement voor meer informatie.

Nieuwsbrief voor scholen

Is uw formatie nog niet compleet? Of wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkeling in de onderwijswereld? Meldt u dan nu aan voor de Metafoor Onderwijs nieuwsbrief  voor onderwijsprofessioanls en profiteer maandelijks van de volgende voordelen:

  • U ontvangt een selectie van beschikbare docenten uit uw regio inclusief cv
  • Exclusief toegang tot workshops en webinars
  • Nieuwe inzichten, informatie, onderzoeksresultaten en meer!

Schrijf je nu in

Door u in te schrijven voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief, geeft u toestemming voor het opbouwen van een persoonlijk profiel om nieuws en informatie van Metafoor Onderwijs te ontvangen.

U mag een eenmaal gegeven toestemming te allen tijde intrekken. Dat kan door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Uw gebruikersgegevens zullen vervolgens worden verwijderd.

Wilt u meer weten over hoe Metafoor Onderwijs omgaat met uw persoonsgegevens? Lees ons Privacy Statement voor meer informatie

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo