Werken als hybride docent

Cruciale rol in het overbruggen van het personeelstekort

In de zoektocht naar oplossingen voor het personeelstekort vervul jij als hybride docent een cruciale rol. Terwijl interne oplossingen binnen het onderwijs worden verkend, biedt jouw hybride inzet een waardevolle schakel. Jouw praktijkervaring als ondernemer of vakman is een verrijkende aanvulling, en het feit dat je een deel van je tijd aan het onderwijs wijdt, draagt bij aan duurzame oplossingen.

Unieke praktijkervaring

Uitnodiging om jouw praktijkervaring te delen

Hybride docenten brengen niet alleen waardevolle expertise met zich mee, maar dragen ook bij aan het verkleinen van het ‘gat tussen theorie en praktijk’. Als jij gelooft dat jouw praktijkervaring een positieve impact kan hebben op het onderwijs, nodigen we je van harte uit om te solliciteren op onze openstaande vacatures. Ontdek hoe jij als hybride docent het verschil kunt maken en jouw waardevolle bijdrage kunt leveren aan het onderwijs.

Praktijk & theorie

Wil jij verder groeien en hulp bij jouw volgende stap?

Verhalen van docenten

Eline van Hedel

Studiebegeleider

“Ik was op zoek naar werk-privé balans. Nu werk ik met veel verschillende studenten. En toch écht inhoudelijk.”

Marc van Hooijdonk

Docent Ondernemen en Retail

“Marc's tosti-imperium moest hard krimpen door corona. Hij miste het contact met de jonge doelgroep en startte als docent Ondernemen en Retail in het MBO.”

Joost Toornend

Docent marketing

“Docent Joost, dat was eerst wel eventjes wennen. Nu heb ik elke keer gewoon onwijs veel zin om weer naar school te gaan.”

Gerrie Roelofsen

Docent Nederlands en Burgerschap

“‘In het eerste coronajaar, begeleidde ik kwetsbare groepen die toch naar school mochten komen. Pittig, maar gezellig.’”

Toon alle testimonials

Wil jij jouw praktijkkennis beschikbaar maken voor het onderwijs?

Wil jij lesgeven naast jouw baan in het bedrijfsleven? Wij helpen je graag met begeleiding, passende vacatures en meer. Neem gerust contact met ons op!

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo