Leerling staat centraal
en de docent is cruciaal

Geef vorm aan de
nieuwe generatie

Wij openen nieuwe vestigingen

Heb jij ervaring in recruitment?

Metafoor Onderwijs groeit hard! We hebben een stevige footprint in het mbo en het is de wens om deze lijn door te trekken naar het vo en hbo en daarom openen we vestigingen in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

Dit maakt Metafoor Onderwijs de verbindende partner voor onderwijzend Nederland. Sluit je bij ons aan en help om de grenzen van het onderwijs te verleggen!

sfeerfoto tips werken in het onderwijs

klik hier
 

Ben jij op zoek naar een kans?

Wil jij meer werkgeluk vinden in het onderwijs?

Werkgeluk kan bestaan uit een korte klus of een vaste baan

Metafoor Onderwijs helpt jou aan een korte klus (bijvoorbeeld een vervanging), een tijdelijke baan of een vaste arbeids­overeenkomst. Jij kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies om te ontdekken wat bij jou past!

Steeds meer scholen zoeken flexibel personeel

Onze recruiters zijn deskundig op HR-gebied en kennen het onderwijs van binnen en van buiten. Daarmee vinden we de beste baan voor jou. Wij staan voor heldere communicatie en maken duidelijke afspraken. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Onderwijsprofessionals verdienen méér werkgeluk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of meer uren in het voortgezet, middelbaar beroeps-, speciaal of volwassenenonderwijs?

inschrijven

 

Als wij werkgeluk vinden, delen we het met jou

Professioneel en persoonlijk

Jij krijgt een contactpersoon die jou kent en begrijpt wat jij nodig hebt. Jouw recruiter rust niet voordat jij tevreden bent, want wij zijn doorzetters. Wij maken solliciteren makkelijk. En zetten een stap extra, om het verschil te maken voor het onderwijs.

Ben jij nog géén (bevoegde) docent?

Ook als jij nu (nog) niet als bevoegd docent actief bent, zijn wij in jou geïnteresseerd. Tijdens de Metafoor Onderwijs Carrièredagen helpen onze recruiters ook starters, herintrederszij-instromers en hybride docenten (her)starten.

Werkgeluk is de brandstof én het kompas voor jouw loopbaan. Wij helpen jou graag ontdekken wat bij jou past. Benieuwd hoe dat andere onderwijsprofessionals bevalt? Bekijk hun ervaringen met Metafoor Onderwijs.

TESTIMONIALS

Nieuws & Blogs

27-11-2023

Effectieve feedback in het onderwijs: een overzicht

Feedback in het onderwijs is krachtig, maar niet alle feedback is even effectief. Onderzoek toont aan dat de manier, timing en vorm van feedback van invloed zijn op het leerproces van leerlingen. In dit blog lees je meer over verschillende soorten van feedback en de meest effectieve plaats van feedback in het leerproces. Hoe kun jij jouw feedbackskills verbeteren?
Lees meer
06-11-2023

Meester Raj staat stevig aan de start

In de bruisende gangen van mboRijnland komt een frisse wind waaien. Raj Nanda heeft zijn intrede gedaan en brengt een golf van energie en innovatie met zich mee. In dit blog nemen we je mee in het verhaal van deze inspirerende ‘nieuwkomer’. Een man die beweging brengt in het onderwijs. Dit doet hij met passie, enthousiasme en een vernieuwende aanpak. Ontdek hoe Raj zijn eerste weken heeft beleefd.
Lees meer
01-11-2023

Economieonderwijs schreeuwt om vernieuwing

Het economieonderwijs loopt 30 jaar achter op ontwikkelingen in maatschappij en wetenschap. Dat zegt professor Lans Bovenberg. Eerder dit jaar ging hij met emeritaat. Ter gelegenheid van de ‘Week van het Economieonderwijs’ (20 - 24 november 2023), komen we in dit artikel terug op zijn analyse en de methode die hij ontwikkelde voor modern economieonderwijs.
Lees meer

Onze opdrachtgevers

Beatrix College
ROC Landstede
MBO Amersfoort breed
ROC van Amsterdam
Schoevers Training & Advies
Voortgezet Onderwijs van Amsterdam
ROC Mondriaan Leeghwaterplein
Zadkine College (NIET GEBRUIKEN) heet nu Techniek College Rotterdam, locatie is gesloten
Regio College Zaandam
Horizon College
ROC Friese Poort
Albeda - Weena
Vereniging Openbaar Onderwijs
Trajectum College (NUOVO)
SVO Opleidingen
IVIO-Opleidingen
ROC Top Amsterdam
Haagse Hogeschool
ROC Flevoland
ROC Aventus
Yuverta