Docent Aardrijkskunde regio Alkmaar

Ben jij een ervaren docent Aardrijkskunde, 1e of 2e graads bevoegd en woon je in de omgeving van Alkmaar? Solliciteer dan direct!
VO
|
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als jij een gepassioneerde docent Aardrijkskunde bent en op zoek bent naar een uitdagende vacature in de regio Alkmaar, dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zijn namelijk regelmatig op zoek naar gemotiveerde docenten die beschikbaar zijn voor 0,4-1,0 FTE.

Als docent Aardrijkskunde ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan de onder- en/of bovenbouwklassen van de mavo, havo en vwo. Jij bent niet alleen een lesgever, maar ook een coach en begeleider voor de leerlingen. Het is jouw taak om hen te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en hun leerdoelen te behalen. Het vak Aardrijkskunde is bijzonder relevant in het dagelijks leven en jij weet als geen ander hoe je dit aan de leerlingen kunt overbrengen. Je laat hen zien hoe Aardrijkskunde hen kan helpen de wereld om hen heen beter te begrijpen en enthousiast te zijn voor de toekomst.

De vacature biedt flexibele lesdagen en de mogelijkheid om 0,4-1,0 FTE te werken. Wij zoeken een docent die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en goed kan samenwerken met collega's. Ben jij de docent die wij zoeken? Aarzel dan niet en reageer snel op deze vacature docent Aardrijkskunde in regio Alkmaar!

Meer weten over ons?

 

dit doen wij

De Docent Aardrijkskunde die wij zoeken:

  • heeft een eerste of tweedegraads lesbevoegdheid voor Aardrijkskunde of is hiervoor in opleiding
  • is beschikbaar voor 0,4 – 1,0 FTE in regio Alkmaar
  • heeft affiniteit met VO leerlingen en weet de stof goed op hen over te brengen
  • is een echte teamspeler, die feedback kan geven en ontvangen

 

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een uitdagende VO school in de regio Alkmaar! Samen met jou bekijken we welke organisatie en team bij jou past. Dit betreft een doorlopende en algemene werving voor diverse vacatures docent Aardrijkskunde.

 

Werken via Metafoor Onderwijs

Wil je aan de slag in het vo, maar is dit niet de vacature die je zoekt? Of ben je een tweedegraads bevoegd docent  Aardrijkskunde en op zoek naar een baan?  

Lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan! 

Wij bieden:

  • een baan voor 0,4 – 1,0 FTE in de regio Alkmaar
  • een functie inschaling conform cao-vo LB, met een maximaal salaris van € 4.573,- op basis van een fulltime aanstelling
  • een eindejaarsuitkering van 8,33 % conform cao vo
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo, € 0,12 per kilometer.

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Aardrijkskunde? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer via de button.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo