Dit doen wij voor jou

Partner in de zoektocht naar jouw droombaan

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs of volwassenen onderwijs? Metafoor Onderwijs helpt jou naar een vaste of tijdelijk baan. Je kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies om te ontdekken wat echt bij jou past.

Wij zetten ons maximaal voor jou in

Onze ervaren recruiters hebben kennis van human resource én zijn de specialist in het onderwijs. Deze unieke combinatie maakt dat we snel een passende baan voor jou vinden. Wij staan voor open, duidelijke en oprechte communicatie. Je weet altijd waar je aan toe bent en kunt met al je vragen bij ons terecht.
Je hebt bij ons een vaste contactpersoon die jou persoonlijk kent en die als geen ander begrijpt wat je nodig hebt. En die niet rust voordat jij tevreden bent, want wij zijn echte doorzetters.
Waar een ander ophoudt zetten wij een extra stap.

Je krijgt toegang tot een groot netwerk

Metafoor Onderwijs heeft een groot onderwijsnetwerk door heel Nederland. De scholen kennen we zo goed dat we precies weten wat bij jou matcht. Wij leggen actief je profiel bij de juiste contactpersoon neer, waar wij mogelijkheden voor je zien. Dit vergroot jouw kansen op jouw droombaan.
Hoe doen we dit alles?

 

Werkwijze

Stap 1 | Persoonlijk kennismaken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaan wensen in kaart. Na het gesprek hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2 | Wij checken je referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Omdat waar te maken doen wij twee referentie checks. Jij bepaalt zelf wie jou referenties zijn. Is je referentie positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3 | Wij zoeken actief een baan voor jou

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4 | Je gaat op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5 | Is het een match?

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. Je arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.