MENU

Wat doen wij voor jou


Wij zijn jouw partner in de zoektocht naar je droombaan
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs of volwassenen onderwijs? Metafoor Onderwijs helpt jou naar een vaste of tijdelijk baan. Je kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies om te ontdekken wat echt bij jou past.


Wat zetten ons maximaal voor je in
Onze ervaren recruiters hebben kennis van human resource én zijn specialist in het onderwijs. Deze unieke combinatie maakt dat we snel een passende baan voor jou vinden. Wij staan voor open, duidelijke en oprechte communicatie. Je weet altijd waar je aan toe bent en kunt met al je vragen bij ons terecht.
Je hebt bij ons een vaste contactpersoon die jou persoonlijk kent en die als geen ander begrijpt wat je nodig hebt. En die niet rust voordat jij tevreden bent, want wij zijn echte doorzetters.
Waar een ander ophoudt zetten wij een extra stap.


Je krijgt toegang tot een groot netwerk
Metafoor Onderwijs heeft een eigen scholennetwerk door heel Nederland. We kennen de scholen zo goed dat precies weten wat bij jou matcht of niet. Wij leggen actief je profiel bij de juiste contactpersoon neer, waar wij mogelijk heden voor je zien. Dit vergroot jouw kansen op jouw droombaan.
Wij zijn onderdeel van bedrijvengroep KMM Groep en daarmee een serieuze partner voor scholen. Wij hebben dus een sterke positie in de markt. Je kiest met Metafoor Onderwijs voor gerenommeerde speler in het onderwijs.


KMM Groep bestaat uit:
Metafoor: Metafoor Onderwijs, Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling en Metafoor Vastgoed
IVIO: IVIO Opleidingen, IVIO Examenbureau, IVIO Wereldschool en IVIO@school
Prosu: Prosu Databased Marketing, Prosu Media Productie en MixCom
Karmac: Karmac Informatie & Innovatie, Karmac Facilitair, Karmac Bibliotheek Service, Karmac Holland, M&R en DocCare.
MAC3Park

 

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.