Recruitment Marketeer (0,8 - 1,0 FTE)

Ben jij een enthousiaste en creatieve online marketeer met passie voor recruitment? Kun je korte en krachtige teksten schrijven en heb je affiniteit met het onderwijs? Dan is deze vacature precies wat je zoekt!
MBO
|
VO
|
€ 2.500,- tot € 3.500,-
|
€ 3.000,- tot € 4.000,-

Geef vorm aan de nieuwe generatie!

Geef vorm aan de nieuwe generatie! Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt?  Daar maken wij samen met jou het verschil in het onderwijs en geven we vorm aan de toekomstige generatie.  Ben jij een creatieve schrijver en helemaal thuis in recruitmentmarketing en vind jij het een uitdaging om samen met jouw marketing en recruitment team onderwijsinstellingen te ondersteunen om de juiste wervingskanalen en campagnes  op te zetten.  Dan is werken als recruitment marketeer bij Metafoor Onderwijs jouw nieuwe uitdaging!

Dit is jouw werkdag
Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met jouw marketing collega’s bespreek je alle doelen van de dag en prioritering van campagnes. Je signaleert proactief behoeftes en stemt af waar de prioriteit ligt.  Je bent de eerste vraagbaak voor zowel sales als recruitment voor het uitzetten van de vacatures, analyse en opzetten van campagnes en het aandragen van oplossingen om collega’s te ondersteunen en in de behoefte van de klanten te kunnen voorzien. Je informeert en rapporteert gevraagd en ongevraagd het management over de stand van zaken omtrent o.a. ontwikkelingen, kansen en tools. Zelf ga je ook actief aan de om de nieuwste trends te volgen je kennis up to date te houden en de marketingstrategie van Metafoor Onderwijs verder vorm te geven en uit te voeren. Door jouw mensenkennis, kennis, kunde en kritische kijk, weet jij  precies wat er speelt, welke prioritering nodig is en beïnvloed jij dit proces op een constructieve manier. Daarnaast haal je het beste uit jezelf en jouw team, zorg je voor focus, faciliteer je een optimale werksfeer en ben je kritisch naar jezelf, collega’s, klanten en het management.

werken als recruitment marketeer

Wie ben jij?

Jij bent toe aan specialisatie in jouw functie op het gebied van recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Je wilt bijdragen aan kwalitatief onderwijs en zet dit gezamenlijke belang met jouw team voorop.  Afwisseling is wat je zoekt, waarbij je jouw meerwaarde op het gebied van kennis en kunde optimaal inzet.  Jouw netwerk beschrijft jou als een energieke, creatieve en kritische marketeer die het beste uit zichzelf en zijn/haar omgeving wilt halen. Je bent het aanspreekpunt voor alle (online) marketing en je pakt de regie bij het verder neerzetten van onze employer brand. 
Je hebt minimaal een afgeronde hbo of universitaire opleiding richting marketing en communicatie of een ander relevant vakgebied

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het opstellen en uitvoeren van communicatie- en marketingbeleid en activiteiten die daaruit voortkomen
 • Je hebt de vaardigheid om makkelijk om te gaan met web beheer programma’s (CMS,  Google tagmanager, Google Analytics)
 • Je hebt ervaring met SEA en SEO
 • Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden; 
 • Je kunt makkelijk  schakelen tussen verschillende werkzaamheden en kun goed plannen en organiseren;
 • Bij voorkeur heb je affiniteit met onderwijs

Wat bieden wij jou?

 • Leuke collega’s waar samenwerken en humor centraal staan en waar je veel ruimte krijgt voor inbreng van ideeën
 • Een moderne werkomgeving met optimale sta-zit werkplek van alle gemakken voorzien( o.a. twee schermen,  Surface en smartphone)
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en ruime mogelijkheden voor professionalisering door het volgen van opleidingen en trainingen middels de KMM Academy
 • Een tijdelijke overeenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast
 • Een marktconform salaris (tussen €2.500,- en €4.000,- bruto maandsalaris op basis van fulltime) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling
Wat wij jou bieden?

daar doe je het voor

Wie zijn wij?

Je komt te werken binnen een professioneel en enthousiast team van Metafoor Onderwijs. Als HR strategisch partner voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland bieden wij flexibele en structurele oplossingen. De kracht van Metafoor Onderwijs is dat wij in deze hectische en snelle tijd alles met veel aandacht en oog voor kwaliteit verzorgen. Snelheid is belangrijk maar aandacht geven en gaan voor kwaliteit is beter. We zetten gezamenlijk een stap extra voor onze docenten, scholen en collega’s, scheppen duidelijke verwachtingen en zijn open en transparant over de mogelijkheden.

Talentontwikkeling

Metafoor Onderwijs zet in op persoonlijk talent. Ben jij bijvoorbeeld helemaal thuis in het schrijven van blogs of big data analyses. Of wellicht ligt jouw talent wel in het opleiden en begeleiden van nieuwe collega’s of docenten en wil jij je inzetten voor de Metafoor Academy en webinars verzorgen? Bij Metafoor Onderwijs krijg je alle ruimte om dit talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Je creëert je eigen functie!

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de impact die we maken? Heb je inhoudelijke vragen over de vacature recruitment marketeer, neem contact op met Sandra Schaft.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo