Junior Recruiter (0,8 - 1,0 FTE)

Ben je (bijna) klaar met jouw studie en wil je graag alles leren van het recruitmentvak? Dan is werken als junior recruiter jouw eerste stap!
MBO
|
VO
|
€ 1.800,- tot € 2.500,-

Geef vorm aan de nieuwe generatie!

Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt?  Daar maken wij samen met jou het verschil in het onderwijs en geven we vorm aan de toekomstige generatie. Ben je net of bijna klaar met jouw studie HRM of Communicatie en wil je graag alles leren van het recruitmentvak? Dan is werken als junior recruiter bij Metafoor Onderwijs jouw eerste stap! 

Bij Metafoor Onderwijs kun je veel leren van ervaren collega’s en krijg je de kans jouw talenten te ontdekken. Je kunt jezelf ontwikkelen op het gebied van werving, sales en arbeidsbemiddeling. Heb je een talent voor posten op social media, dan mag je een belangrijke rol spelen in onze uitingen op o.a. Linkedin, Instagram en Facebook. 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met het recruitment team. Met je collega’s stem je af welke vacatures prioriteit hebben en welke doelen voor die dag gepland staan. Je gaat actief aan de slag om docenten te vinden voor de openstaande vacatures. Deze docenten vind je in ons netwerk of benader je proactief via onze social media kanalen. Je maakt gebruik van verschillende recruitmenttools en hebt toegang tot externe platforms en wervingskanalen. 

Je bent dagelijks actief op social media om jouw netwerk uit te breiden en contacten te onderhouden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de kandidaten die via jou aan het werk zijn en beantwoordt vragen van onze opdrachtgevers. Je zorgt ervoor dat je agenda gevuld staat met intakes en ondersteunt jouw collega’s bij het invullen van vacatures bij grote scholen. Samen met de marketingcommunicatie afdeling bespreek je wat de beste manier is om de doelgroep te bereiken. Wat willen de klanten en wat hoor je van jouw kandidaten terug? 

Samen met de accountmanagers ga je regelmatig op pad om scholen te bezoeken. Ook bezoek je beurzen, netwerkbijeenkomsten en volg je webinars. Zo ben je goed op de hoogte wat er speelt in de markt en kun je jezelf ontwikkelen op allerlei gebieden. 
Tijdens de lunchpauze is er tijd voor ontspanning en gezelligheid en op de vrijdagmiddag kun je borrelen met jouw collega’s en andere bedrijven in het gebouw. 

Via het Management Trainee programma leer je junior medewerkers van andere bedrijven kennen en doe je brede kennis en ervaring op van alle facetten van het management. Wanneer je deel neemt aan dit programma, zal je regelmatig een dag(deel) vrijhouden in jouw agenda voor een training of bijeenkomst.

Wie ben jij?

Jouw vrienden omschrijven je als een sociale en positief ingestelde doener met veel energie. Je bent nieuwsgierig en vraagt altijd door, omdat je wilt weten hoe het zit. Je neemt je verantwoordelijkheid en wilt van toegevoegde waarde zijn voor jouw omgeving.

Je wilt alles leren over het recruitmentvak, maar vindt het ook belangrijk om het verschil te maken in een maatschappelijke rol. De opgedane kennis en skills van jouw studie wil je inzetten om te groeien en een bijdrage te leveren aan goed onderwijs. 

Daarnaast:

  • Beschik je over een hbo- of wo-diploma in de richting van HRM, (commerciële) economie, communicatie of een ander relevant vakgebied
  • Ben je sociaal, energiek en duidelijk in je communicatie
  • Wil je graag winnen en doe je dit het liefste samen met jouw collega’s 
  • Wil je ervaring opdoen in het recruitmentvak en je talenten ontdekken
  • Ben je bereid in jezelf te investeren door het volgen van trainingen, opleidingen en webinars

Ben je nog niet zover, maar wel op zoek naar een inspirerende stageplek? Dan ben je ook van harte welkom om ervaring op te doen bij Metafoor. Informeer naar onze stageplekken via de mail.

Wat bieden we jou?

  • Leuke collega’s waar samenwerken en humor centraal staan en waar je veel ruimte krijgt voor inbreng van ideeën
  • Een moderne werkomgeving met optimale sta-zit werkplek van alle gemakken voorzien( o.a. twee schermen, Surface en smartphone)
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en ruime mogelijkheden voor professionalisering door het volgen van opleidingen en trainingen middels de KMM Academy en SkillsTown
  • Een tijdelijke overeenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast
  • Een marktconform salaris (tussen €1.800,- en €2.500,- bruto maandsalaris op basis van fulltime) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling. 

Talentontwikkeling

Metafoor Onderwijs zet in op persoonlijk talent. Als starter op de arbeidsmarkt krijg je de gelegenheid om jouw talenten te ontdekken. Dit doe je door ervaring op te doen in de verschillende onderdelen van het recruitmentvak, maar ook door het volgen van het Management Trainee Programma van de KMM Academy. Wil je je verder ontwikkelen in sales skills, het schrijven van wervende teksten of juist in recruitment marketing? Of houd je meer van administratieve taken en wil je ervaring opdoen in het opstellen van overeenkomsten en het draaien van een weekverloning? Bij Metafoor Onderwijs ontdek je jouw talent en kun je dit verder ontwikkelen!

Wie zijn wij?

Je komt te werken binnen een professioneel en enthousiast team van Metafoor Onderwijs. Samen met je collega’s bemiddel je personeel voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland. De kracht van Metafoor Onderwijs is dat wij in deze hectische en snelle tijd alles met veel aandacht en oog voor kwaliteit verzorgen. Snelheid is belangrijk maar aandacht en gaan voor kwaliteit is beter. We zetten gezamenlijk een stap extra voor onze docenten, scholen en collega’s, scheppen duidelijke verwachtingen en zijn open en transparant over de mogelijkheden.

Vragen over deze vacature?

Stuur jouw cv en motivatie naar info@metafooronderwijs.nl.  En geef samen met ons vorm aan de nieuwe generatie.

Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer weten over Metafoor Onderwijs en jouw nieuwe baan? Neem dan contact op met Sandra Schaft, directeur Metafoor Onderwijs, via telefoonnummer 06-55 37 06 75.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo