Docent Nederlands regio Rotterdam

Ben jij een bevoegde docent Nederlands en zoekende naar (ander) werk voor 1,0 fte in het mbo en woon je in de regio Rotterdam? Lees dan snel verder!
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben je een tweedegraads bevoegd docent Nederlands of heb je een afgeronde PABO en ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam? Zoek je een aanstelling voor 1,0 FTE? Dan is deze uitdagende vacature docent Nederlands regio Rotterdam wellicht jouw volgende stap.

Jij verzorgd lessen Nederlands aan mbo studenten die een opleiding volgen op niveau 2, 3 of 4 binnen het REN-team van het college GWSO (Gezondheid, Welzijn, Sport en Optiek). Het REN-team is het taal en rekenteam die generieke vakken verzorgen (Rekenen, Engels en Nederlands) en examens afnemen. De examens zijn de instellingsexamens (mondelinge- en schrijfexamens). Binnen het REN-team zijn er diverse vakgroepen waar taal en rekendocenten met elkaar samenwerken, onderwijs- en examens ontwikkelen. 

De vacature betreft in eerste instantie een tijdelijke baan wegens een vertrekkende medewerker en de periode van inzet loopt van 29 januari 2024 tot 29 april 2024, met kans op verlenging. De omvang is 1,0 fte. 

Ben jij bevoegd voor Nederlands of heb je je PABO diploma afgerond en zoek je een fulltime baan? Solliciteer dan direct via de onderstaande sollicitatiebutton! Ook bij interesse in een kleinere omvang nodig ik je van harte uit te solliciteren. 

.  

De docent Nederlands die wij zoeken:

  • heeft een afgeronde 2e graad lesbevoegdheid voor Nederlands of
  • heeft de PABO afgerond
  • is creatief en slagvaardig, en heeft goede ict-vaardigheden
  • is vanaf eind januari 2024 voor minimaal 0,5 fte beschikbaar

Waar ga je werken?

Op een mbo in de regio Rotterdam. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het mbo. Ben je op zoek naar een tijdelijke functie, uitdagende opdracht of juist een baan met uitzicht op vast? We laten je graag kennismaken met de scholen in ons netwerk en kijken welke vacature het beste bij jou past. Op onze pagina voor docenten lees je meer over hoe wij je kunnen helpen in de zoektocht naar jouw droombaan. 

Wij bieden:

  • een baan voor 1,0 FTE vanaf eind januari 2024 tot eind april 2024 met kans op verlenging
  • de mogelijkheid om een kleinere omvang te werken (minimaal 0,5 fte)
  • een bruto salaris van maximaal € 5.078,- (schaal LB) of maximaal € 5.740,- (schaal LC)
  • reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km per dag (maximaal € 15,20 per dag)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de onderwijsinstelling of heb je nog specifieke vragen over de vacature docent Nederlands regio Rotterdam? Neem dan contact op met Sandra Samlal. 

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo