Docent Geschiedenis regio Den Haag

Ben jij een docent Geschiedenis op zoek naar een baan in het vo voor het nieuwe schooljaar? Solliciteer dan direct! 
VO
|
VAVO
|
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Geschiedenis?

Ben jij gepassioneerd door geschiedenis en heb je een lesbevoegdheid voor het vak Geschiedenis? Wij zijn op zoek naar een docent die leerlingen kan meenemen op een reis door de geschiedenis en hen kan boeien en inspireren. Als docent Geschiedenis geef je duidelijke uitleg over de gebeurtenissen en weet je leerlingen te motiveren om zich te verdiepen in de context en verschillende perspectieven.
Je hebt ervaring met het ontwikkelen van lesplannen en het geven van interactieve en afwisselende lessen. Daarnaast ben je beschikbaar per het nieuwe schooljaar voor tijdelijke of langdurige opdrachten. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met enthousiaste leerlingen en collega's in een inspirerende werkomgeving.

Herken jij jezelf in deze vacature en ben je beschikbaar voor 0,4-1,0 FTE? Reageer dan snel op deze docent geschiedenis vacature!

Is deze vacature docent Geschiedenis niet wat jij zoekt? Bekijk andere vacatures docent Geschiedenis.

 

De Docent Geschiedenis die wij zoeken:

  • is per direct beschikbaar voor 0,4 – 1,0 FTE
  • beschikt (bijna) over een tweede of eerstegraadslesbevoegdheid voor het vak Geschiedenis
  • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven aan de doelgroep vo onder en/of bovenbouw

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een uitdagende vo in de regio Den Haag.Samen met jou bekijken we welke vo school en team bij jou past. 

Dit betreft een doorlopende en algemene werving voor diverse vacatures docent Geschiedenis, wij hebben meerdere scholen in de regio Den Haag waar we je kunnen inzetten.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wil je aan de slag in het vo, maar is dit niet de vacature die je zoekt? 

Lees dan meer over wat Metafoor voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

 

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een baan als docent Geschiedenis in het vo voor tussen de 0,4 – 1,0 fte 
  • inschaling in vo cao schaal LB  met een maximum bruto maandsalaris van € 4.573 op fulltime basis
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao vo
  • reiskostenvergoeding van  € 0,12 per km conform cao vo

 

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacatures docent Geschiedenis? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo