Docent Applicatieontwikkeling regio randstad

Vacature: Docent Applicatieontwikkeling in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Wil jij graag jouw kennis delen met aankomende mbo professionals? Reageer nu!
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Applicatieontwikkeling?

Ben jij thuis in applicatieontwikkeling en wil je graag je vakkennis en expertise delen met mbo studenten? Dan is werken als docent Applicatieontwikkeling wellicht iets voor jou!

Als docent Applicatieontwikkeling zorg je er voor dat jouw studenten gebruiksvriendelijke en stabiele software leren te programmeren. Jij weet je studenten door jouw manier van lesgeven, de link te laten leggen met de beroepspraktijk.

Daarnaast motiveer je en stimuleer je hen om het beste uit zichzelf te halen. Je bent creatief in het overbrengen van je kennis over Applicatieontwikkeling en je weet met de juiste oplossingen te komen, zodra je merkt dat leerlingen moeite hebben om mee te komen. Je zoekt de verbinding met de leerlingen en bouwt een relatie met hen op waarbij je jouw brede kijk op Applicatieontwikkeling met hen deelt. Voor verschillende vacatures docent Applicatieontwikkeling zijn wij continue op zoek naar professionals voor functies van 0,4 tot 1,0 fte. Het gaat dan om zowel tijdelijke als reguliere functies met kans op verlenging. 

Samen met jou bespreken we welke functie en school bij jou past. De scholen onderscheiden zich door hun missie. Respectvol, kansrijk en uitdagend onderwijs zijn uitgangspunten die centraal staan!

Ben je een nog niet bevoegd docent maar wil je wel graag voor de klas? We maken graag kennis met jou en nemen de mogelijkheden met je door.

Solliciteer vandaag nog of bekijk alvast één van de openstaande onderwijsvacatures op het gebied van ICT om een beeld te krijgen.

De Docent Applicatieontwikkeling die wij zoeken:

  • heeft minimaal een HBO werk- en denkniveau en een onderwijsbevoegdheid of de bereidheid om deze te behalen
  • heeft brede kennis en ervaring met  van programmeertalen: HTML4+5, CSS 2+3, Javascript\jQuery, PHP, JSON\AJAX), Javascript Frameworks React, Angular, Node.js
  • ontwikkelt  databases (MS SQL, MySQL, NoSQL, design, ERD, Programming)
  • heeft kennis en ervaring met het ontwikkelen van apps en heeft kennis van computer beveiligingssystemen
  • weet zijn studenten te  stimuleren om het beste uit zichzelf en hun studie te halen

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een uitdagende mbo in de regio Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Samen met jou bekijken we welke mbo en team bij jou past. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Onze ervaren recruiters gaan graag in gesprek met jou en maken op basis daarvan de beste match met één van de uitdagende functies bij onze partner mbo scholen. Wil je meer informatie lees dan meer over wat wij doen voor jou?

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een  uitdagende baan tussen de 0,4 – 1,0 FTE bij een mbo
  • een tijdelijke overeenkomst vanaf het nieuwe schooljaar met uitzicht op verlening
  • inschaling in de cao-mbo met een maximum salaris van € 4.615 bruto per maand bij fulltime
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-mbo van 0,19 per kilometer met een maximum van 80 km

Vragen over vacatures Docent Applicatieontwikkeling?

Voor vragen over vacatures docent applicatieontwikkeling kun je mailen naar Sandra Samlal. Solliciteren kan alleen via de onderstaande sollicitatiebutton.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo