Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent ICT

Ken je de Wet van Moore? Ben je thuis in HTML? Doe je graag een LAN-party? Dan hebben wij misschien een baan voor jou. Wij hebben vacatures voor docenten ICT. Wil jij een sleutelrol spelen in de toekomst van Nederland? In Nederland groeit IT als kool. Daar zijn goed opgeleide medewerkers voor nodig, die in een internationale omgeving de grenzen van hard- en software vooruit duwen. Kunnen we op jou rekenen voor hun opleiding?


Direct naar vacatures

IT en ICT bieden een veelzijdig landschap


De Wet van Moore gaat niet meer op. Toch is de invloed van informatietechnologie onmiskenbaar. Waar het ooit de uitdaging voor Windows was om op elk bureau een computer te zetten, heeft Nederland nu een naam hoog te houden in de wereld van IT en ICT. Denk aan: Baan, Davilex, Getronics, Dimension Data, Pink Roccade, IBM, Atos Origin, NXP, LogicaCMG, Sogeti en CapGemini.

Honderden Nederlandse start-ups strijden om een plek in hun voetsporen. Zij schreeuwen om goed opgeleide medewerkers en ook ‘normale’ bedrijven zoeken naar experts in IT en ICT voor het aansluiten en onderhouden van apparatuur en netwerken en het inrichten en overdragen van software en apps.


Meer over lesgeven

Wij hebben vacatures voor..

Docent IT systemen en netwerken

Docent Software developer

Docent Smart Industrie

Docent Zorgtechnicus

Docent AV Mediatechnoloog

Docenten ICT kennen het landschap van hard- en software

Eenvoud is onverslaanbare in gebruiksvriendelijkheid

Als je niet uitkijkt, wordt IT en ICT snel te ingewikkeld voor de gebruiker. Voor veel medewerkers van ASML zijn de eigen producten zelfs te ingewikkeld om te begrijpen, zie je in deze documentaire van de VPRO over het wonderlijke Nederlandse bedrijf. Herken jij die complexiteit? Is een oplossing voor jou toch altijd dichtbij. Kun jij studenten helpen het simpel te houden? Dan zoeken wij jou.

Vacatures docent ICT kunnen wij vinden voor jou

Met uiteenlopende programmeertalen die zichzelf steeds vernieuwen, en UX/UI experts die kennis van psychologie inbrengen, gaan IT en ICT in Nederland met volle vaart vooruit. Kun jij jouw passie overbrengen op studenten? Dan leren wij jou graag kennen. Naast ons huidige aanbod vacatures docent ICT, kunnen wij jou ook actief onder de aandacht brengen bij scholen, zodat jij meer kans maakt op jouw tijdelijke of vaste droombaan.

Hoeveel vacatures docent ICT staan momenteel open?
3 vacatures gevonden

In het MBO bestaan 5 opleidingen ICT op niveau 4


Expert IT systemen en netwerken

Als docent Expert IT systemen en netwerken, leid jij studenten op tot ICT beheerder. Zij worden het aanspreekpunt voor beveiliging en onderhoud van informatiesystemen in organisaties. Studenten leren netwerken aanleggen, onderhouden en beveiligen, hardware aansluiten en onderhouden, back-ups plannen en cloudbeheer.

Software developer

In de opleiding Software developer leren studenten: het helder krijgen van de klantwens, software ontwerpen en ontwikkelen (apps, websites en games), scripts schrijven en programmeren in meerdere programmeertalen, databases opzetten en software testen. Klopt jouw hart sneller voor C++, Python, SQL, Ruby of PHP en wil jij aan de slag als docent Software developer?

Middenkaderfunctionaris smart industry

In ‘smart industry’ gaat het over de toekomst, die al aan de deur klopt in besturingstechniek en technische bedrijfskunde. Denk aan robotica, internet-of-things, big data, cloud-computing, augmented reality, programmeertalen, embedded systems en slimme apparaten.

Zorgtechnicus

In de opleiding tot Zorgtechnicus leidt jij studenten op voor de techniek én de mens. Behalve elektrotechniek, mechatronica en CAD-tekenen, aandacht voor de vakken anatomie, fysiologie, ziektebeelden en cliëntbegeleiding. Je leert hardware, software en netwerken installeren en onderhouden, storingen oplossen, advies, instructie en voorlichting geven. En elektrotechnische en mechatronische producten maken.

AV Mediatechnoloog

In de opleiding AV Mediatechnologie draait het om de basisprincipes van camera, licht, geluid, montage, animatie en beeldtechniek. Studenten leren hoe je software kunt gebruiken voor online content en live streaming. En hardware kunt inzetten voor content distributienetwerken, datacenters, montagesystemen en transcoders.

Wist jij dat?

  • jij zonder lesbevoegdheid instructie mag geven in het MBO
  • jij met een Mastertitel college en werkgroepen kunt geven in het HBO
  • jij als zij-instromer 2 jaar mag lesgeven in het VO, met een verlenging van 2 jaar

Wij maken graag kennis met docenten ICT

Wij hebben vacatures voor docenten ICT in het MBO

Mooie kansen en veel keuze voor docenten die les geven in een technische richting. Wij zoeken vooral docenten voor de basisberoepsopleidingen, vakopleidingen of middenkaderopleidingen in het MBO. Via Metafoor Onderwijs kun jij aan de slag voor de opleidingen in bovenstaande categorieën. Kun jij jonge mensen interesseren en ze op weg helpen naar een van de bovengenoemde beroepen?

Schuilt in jou een hybride docent?

Beschik jij over een hbo- of wo-opleiding in één van deze richtingen en wil jij graag aan de slag als (hybride) docent in het middelbaar beroepsonderwijs? Bekijk dan hieronder de actuele vacatures of schrijf je vrijblijvend in middels een open sollicitatie en kom in contact met één van onze recruiters!

Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)

Lesgeven in een ander technisch vak?

Via deze knop vind je vacatures voor docenten die lesgeven in een ander technische vak.

DOCENT TECHNIEK

Filter vacatures