Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures in onderwijsondersteuning

Wat zijn ‘onderwijsondersteuningsfuncties’ precies?

Wanneer iemand vraagt wat voor werk je doet, en jij aangeeft dat je in het onderwijs werkt, vragen ze doorgaans in welk vak je les geeft. Maar behalve het tekort aan leraren, zoeken scholen veel personeel voor vacatures onderwijs ondersteunend. Geen enkele school kan functioneren zonder goede, complete staf.

Als onderwijsondersteunend personeel werk je op een school, maar je geeft geen les aan leerlingen of studenten. In plaats daarvan ondersteun je het onderwijsproces op andere manieren, bijvoorbeeld door examens af te nemen, administratieve taken uit te voeren of leerlingen te begeleiden. Als onderwijsondersteunend personeel werk je op een school, maar je geeft geen les aan leerlingen of studenten. In plaats daarvan ondersteun je het onderwijsproces op andere manieren, bijvoorbeeld door examens af te nemen, administratieve taken uit te voeren of leerlingen te begeleiden.


Direct naar vacatures


Voor onderwijsondersteunend personeel in ook het MBO en VO veel functies beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag in onderwijsondersteunende vacatures als assessor of examinator, surveillant/waarnemer, studiebegeleider/studieloopbaanadviseur (SLB'er), onderwijsassistent, conciërge, administratief medewerker, of marketingmedewerker. Het is belangrijk werk, zonder deze cruciale functies kan geen enkele school goed functioneren.

Vacatures onderwijsondersteuning in MBO en VO


Werken als onderwijsondersteuner heeft talloze voordelen. Zo hoef je je niet druk te maken over het lesgeven aan leerlingen of studenten, waardoor de werkdruk vaak wat lager ligt dan bij docenten. Daarnaast kun je, afhankelijk van de functie, flexibele werktijden hebben en heb je vaak meer vrijheid om je eigen werkzaamheden in te delen dan docenten.

Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)


Een ander voordeel is dat je als onderwijsondersteuner een belangrijke rol speelt in het onderwijsproces, zonder direct voor de klas te staan. Je draagt bij aan het creëren van een veilige en gestructureerde leeromgeving voor leerlingen en studenten, en je hebt vaak veel persoonlijk contact met hen.

Vacatures onderwijsondersteuning bij ons bureau


Bij ons bureau vind je het hele jaar door een gevarieerd aanbod aan vacatures voor onderwijsondersteunende functies in het MBO en VO. Van receptiemedewerker tot SLB'er en van intaker tot administratief medewerker A, bij ons vind je het allemaal. Onze vacatures zijn geschikt voor mensen met verschillende achtergronden en ervaringen.

Of je nu net afgestudeerd bent of al jarenlange ervaring hebt, bij ons vind je de baan die bij jou past. Staat er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Geen probleem! Je kunt altijd een open sollicitatie sturen en jezelf voorstellen. Na een persoonlijke kennismaking houden wij jou op de hoogte van passende vacatures.

Allerlei functies in het onderwijsondersteunend personeel

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende functies in het onderwijsondersteunend personeel:

Assessor/examinator

Deze functie is onmisbaar voor het afnemen en nakijken van toetsen en examens. Een assessor/examinator beoordeelt het werk van studenten en geeft hier feedback op.

Intaker

Een intaker is verantwoordelijk voor het voeren van intakegesprekken met nieuwe studenten. Zij beoordelen of de studenten voldoen aan de toelatingseisen van de school en adviseren hen over de mogelijkheden binnen het onderwijs.

Medewerker studentenadministratie

Een medewerker studentenadministratie is verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie van studenten. Zij zorgen bijvoorbeeld voor het inschrijven en uitschrijven van studenten, het beheren van het studentendossier en het bijhouden van de aanwezigheid.

Medewerker financiële administratie

Een medewerker financiële administratie is verantwoordelijk voor de financiële administratie van de school. Zij houden zich bezig met onder andere de facturatie, het beheren van de kasstromen en het opstellen van de jaarrekening.

ICT-medewerker

Een ICT-medewerker is verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van de ICT-infrastructuur van de school. Zij zorgen bijvoorbeeld voor het installeren en onderhouden van software en hardware en het oplossen van technische problemen.

Laat ons jou onder de aandacht brengen!

Ben jij een gepassioneerde onderwijsondersteuner op zoek naar nieuwe kansen, maar kun je geen passende vacatures vinden? Geen nood! Laat ons jou onder de aandacht brengen bij onze netwerken van scholen en onderwijsinstellingen. Bij ons kun je jezelf voorstellen en na een persoonlijke kennismaking houden wij jou op de hoogte van passende vacatures die bij jouw profiel passen.

Wij geloven dat er altijd kansen zijn voor talentvolle ondersteuners zoals jij en willen jou graag helpen om deze te vinden. Laat ons jou onder de aandacht brengen en ontdek nieuwe carrièremogelijkheden in het onderwijs!

Hoeveel vacatures Onderwijsondersteuning staan momenteel open?
7 vacatures gevonden

Wil jij graag aan de slag in het onderwijs?

Via deze knoppen vind je vacatures voor andere ‘niet-docerende’ onderwijsvacatures.


ONDERWIJSMANAGEMENT

Filter vacatures