Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor onderwijsondersteunend

Wanneer iemand vraagt wat voor werk je doet, en jij aangeeft dat je in het onderwijs werkt, vragen ze doorgaans in welk vak je les geeft. Maar..

Behalve het tekort aan leraren, zoeken scholen veel personeel voor vacatures onderwijs ondersteunend. Geen enkele school kan functioneren zonder goede, complete staf.


Direct naar vacatures


Zonder de assessor, examinator, surveillant of waarnemer zijn toetsen en examens niet af te nemen en niet na te kijken. Wie begeleidt de leerling of student zonder de studentadviseur of studieloopbaanadviseur?

De werkdruk van menig docent wordt binnen de perken gehouden door de onderwijsassistent en de school zou altijd een rommel zijn zonder de conciërge. Maar ook de administratief medewerker A en de marketing medewerkers zijn onmisbare schakels aan de ‘achterkant’ van elke school.

Vacatures onderwijsondersteuning in MBO en VO


Van scholen krijgen wij vacatures om onderwijs ondersteunend personeel te werven. Van receptionist tot SLB’er en van intaker tot administratief medewerker B. In zowel het MBO als het VO. Bij ons vind je het gehele jaar door een gevarieerd vacatureaanbod voor onderwijs ondersteunende functies.


Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)


Ben jij een gepassioneerde onderwijs ondersteuner, maar staan hieronder geen passende vacatures? Geen nood! Stel je dan aan ons voor middels een open sollicitatie. Na een persoonlijke kennismaking wij houden jou op de hoogte van passende vacatures!

Hoeveel vacatures Onderwijsondersteuning staan momenteel open?
9 vacatures gevonden