Meewerkstage: Optimaliseer Onboarding-processen

Ben jij klaar om de wereld van Human Resource Management (HRM) te transformeren? Grijp nu je kans met onze dynamische stageopdracht gericht op het verbeteren van onboarding-processen! 
HBO
|
Stagevergoeding

Wat ga je doen?

Als ambitieuze HRM-student duik je diep in de kern van onboarding binnen onze vooruitstrevende organisatie. Jouw missie? Het onboarding-proces optimaliseren en uitbreiden naar diverse afdelingen, zoals marketing en administratie. Dit is jouw kans om een sleutelrol te spelen in het creëren van een inspirerende werkomgeving, het verhogen van medewerkerstevredenheid en het stimuleren van een productieve bedrijfscultuur. 

Jouw Uitdagingen: 

 • Analyse en Innovatie: Onderzoek ons huidige onboarding-proces, identificeer verbeterpunten en pas je frisse inzichten toe. 
 • Best Practices: Duik in de wereld van HRM en ontdek succesvolle onboarding-strategieën die je kunt implementeren. 
 • Verbeteringsvoorstellen: Ontwerp en presenteer je ideeën voor een efficiëntere onboarding. 
 • Implementatie en Samenwerking: Werk hand in hand met ons team om jouw voorstellen tot leven te brengen. 
 • Evaluatie en Advies: Beoordeel de impact van jouw werk en lever ons waardevolle feedback en aanbevelingen

Spreekt bovenstaande stageopdracht HRM je aan en wil je meer weten? Bel of solliciteer direct!

De HRM student die wij zoeken:

 • Studeert HRM of gerelateerd veld
 • Beschikt over sterke analytische skills. 
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. 
 • Is zelfstandigheid en proactief 
 • Is enthousiast over leven lang leren(LLL) en zelfontwikkeling. 

Waar ga je werken?

Je komt te werken binnen een professioneel en enthousiast team van Metafoor Onderwijs. Samen met je collega’s bemiddel je personeel voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland. De kracht van Metafoor Onderwijs is dat wij in deze hectische en snelle tijd alles met veel aandacht en oog voor kwaliteit verzorgen. Snelheid is belangrijk maar aandacht en gaan voor kwaliteit is beter. We zetten gezamenlijk een stap extra voor onze docenten, scholen en collega’s, scheppen duidelijke verwachtingen en zijn open en transparant over de mogelijkheden.

Waarom bij ons?

 • Werk aan een echt impactvol project
 • Krijg waardevolle ervaring in HRM en onboarding
 • Ontwikkel cruciale vaardigheden voor je toekomstige carrière
 • Werk in een stimulerende en ondersteunende omgeving
 • Pas je leerdoelen aan samen met je stagebegeleider
 • Krijg alle ruimte om je skills te ontwikkelen en te verbeteren

Vragen over deze stageopdracht onboarding HRM?

Voor vragen over deze stageopdracht onboarding HRM kun je terecht bij Sandra Schaft.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo