Docent Nederlands regio Rotterdam

Ben jij een docent Nederlands die graag op een innovatieve school werkt met uitstroom richting Technasium en Sportklas? Dan is deze uitdagende vacature jouw volgende stap!
VO
|
Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben jij een docent Nederlands met een 1e graad lesbevoegdheid die graag op een innovatieve school werkt met uitstroom richting Technasium en Sportklas? Kom je uit de regio Den Haag en zoek je een baan voor minimaal 0,8 fte voor komend schooljaar? Dan is dit de vacature voor jou!

Als docent Nederlands geef je les aan leerlingen in het eerstegraads gebied,  maar soms ook in het tweedegraads gebied. Je motiveert en stimuleert de leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Het gaat om een reguliere vacature met uitzicht op vast, maar er zit ook een deel vervanging bij. 

Je gaat lesgeven op een vo-school in de regio Den Haag. De school waar je komt te werken is uniek, omdat ondanks de grootte van de school er een gemoedelijke en dorpse sfeer heerst. De sectie Nederlands bestaat uit 6 collega's. De werkdagen zijn in overleg af te spreken. 

Om een lang verhaal kort te maken, wil jij Nederlandse les geven op een school met een uniek concept? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie. 

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands
  • is per het komende schooljaar voor minimaal 0,8 FTE beschikbaar
  • heeft aantoonbare ervaring met havo en vwo leerlingen
  • is betrokken en communicatief vaardig

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een mooie en open locatie in de regio Den Haag. De sectie Nederlands  bestaat op dit moment uit 6 collega's die prettig met elkaar werken en ook waar dat kan lesgeven in het tweedegraads gebied. Midden in de school heb je kijk op alle etages met doorkijk naar alle klassen. De school biedt onderwijs aan mavo, havo en vwo-leerlingen en in de brugklas kiest elke leerling voor óf de Sportklas óf het Technasium. Op dit moment zitten er ongeveer 600 leerlingen op het lyceum en heerst er een gemoedelijke en dorpse sfeer. Daarnaast hanteert de school strikte regels en beleid. Iedereen kent elkaar en er heerst wederzijds respect.

De leslocatie is goed bereikbaar, zowel met het ov als met de auto. Parkeren kan voor de deur of in de directe omgeving en is gratis.

Werken via Metafoor Onderwijs

Vind via Metafoor Onderwijs jouw droombaan in het vo, mbo of hbo! Of werk je liever op freelance basis? Metafoor werkt samen met verschillende scholen in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. Tijdelijke vervangingsbanen, kleine aanvullingen op jouw huidige baan of een leuke job als (taal)assessor, je vindt ze via Metafoor!

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaring van Rosana, docent Nederlands.

testimonial van rosana

Wij bieden:

  • een uitdagende baan voor het gehele schooljaar voor minimaal 0,8 FTE 
  • inschaling conform schaal LC cao-vo met een maximum van € 5.087,- op fulltime basis
  • werken op een mooie open locatie in een goed functionerend team met een gemoedelijke sfeer
  • de reiskostenregeling conform de cao-vo en gratis parkeermogelijkheden bij de school
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature docent Nederlands eerstegraads?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature docent Nederlands kun je een mail sturen naar Sandra Samlal. Solliciteren kan alleen via de sollicitatie button.

Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo