Docent Nederlands regio Amsterdam

Ben je een ervaren docent Nederlands en voel jij je thuis in een dynamische omgeving én wil jij het verschil maken voor nieuwkomers? Bekijk de vacature.
VO
|
Cao VO - schaal LC
|
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij een docent die de leerlingen meeneemt op taalavontuur en weet je jouw passie voor de Nederlandse taal over te brengen? Lees dan snel verder.

Als docent Nederlands verzorg je de taallessen. Dit doe je in de eerste plaats met plezier door de Nederlandse taalvaardigheden over te brengen aan de leerlingen. Je vindt het leuk om een band op te bouwen met de leerlingen en benadert hen op een positieve manier. Door jouw aanpak leren de leerlingen zich verder te ontwikkelen op het gebied van lezen, luisteren, schrijven en spreken.

In verband met de groei van de school staat de vacature docent Nederlands open voor 1.0 FTE. Ben je beschikbaar en enthousiast geworden over de functie? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze mooie baan! En wie weet geef jij vanaf het komende schooljaar les op deze vmbo-school.

De docent die wij zoeken:

  • is beschikbaar voor 1.0 fte 
  • straalt rust uit en weet met vertrouwen en structuur een positieve sfeer in de klas neer te zetten
  • heeft affiniteit met de doelgroep (vluchtelingen en jongeren uit diverse culturen, die net in Nederland zijn) 
  • is in het bezit van een eerste graad lesbevoegdheid en voelt zich thuis in een dynamische schoolomgeving
  • kan op maat lesgeven en gedifferentieerd te werk gaan

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een grootstedelijk en dynamisch college in de regio Amsterdam. Dit college gelooft in grenzeloos leren; je vindt dan ook veel jongeren met een internationale achtergrond en nieuwkomers uit verschillende landen over de hele wereld. De school telt maar liefst 58 verschillende nationaliteiten. Wat ons bindt? We willen allemaal op onze eigen manier een succes van het leven maken.

Werken via Metafoor Onderwijs

Bij Metafoor Onderwijs zijn we er klaar voor om je te ondersteunen bij jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs, of als je gewoon meer uren wilt maken.

Onze HR-experts zijn doorgewinterde professionals in het onderwijs, die als een scherpzinnige pijl hun doel bereiken. We zijn getraind om snel de juiste baan voor jou te vinden, en we hechten veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Bij ons geen onduidelijke taal, maar direct to the point. Heb je vragen? Jouw eigen contactpersoon staat altijd voor je klaar. 

Onze werkwijze

Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk in het onderwijsveld. We kennen de scholen als onze broekzak en weten precies welke vacature aansluit bij jouw vaardigheden. We zorgen ervoor dat jouw profiel actief wordt gepresenteerd aan de juiste contactpersonen, waardoor je kansen op die droombaan aanzienlijk toenemen. Terwijl anderen stoppen, gaan wij nog een stapje verder. Bij Metafoor Onderwijs staan we altijd aan jouw zijde.

Wij bieden:

  • uitdagend en afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is
  • een aanstelling voor 1.0 fte op basis van uitzenden of detachering
  • salariëring in schaal LB  cao-vo (max. € 5.030 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Doorstroming naar schaal LC (max. € 5.862 bruto per maand bij een fulltime aanstelling) behoort tot de mogelijkheden
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km met een maximum van 80 km per dag (maximaal €15,20 per dag)
  • uitzicht op een vast contract bij wederzijdse tevredenheid

Vragen over deze vacature docent Nederlands regio Amsterdam?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren op de vacature docent Nederlands? Klik op de solliciteer-knop. Vragen over de vacature of het college kun je mailen naar Denise Defares.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo