Docent Natuurkunde regio randstad

Neem jij leerlingen mee in de fascinerende wereld van natuurkunde vanuit hun eigen belevingswereld? Ga aan de slag als docent via Metafoor Onderwijs!
VO
|
Cao VO - schaal LB
|
Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Jij helpt leerlingen natuurverschijnselen te begrijpen en te doorgronden. Doormiddel van het gebruik van herkenbare en concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk breng jij het vak natuurkunde tot leven. Jij kunt als geen ander verklaren en bewijzen en neemt jouw leerlingen mee in de wereld van fysica en chemie. 

Metafoor Onderwijs is regelmatig op zoek naar docenten natuurkunde in de randsteden. Ben je op zoek naar een vacature docent natuurkunde maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij denken graag met je mee!

De Docent Natuurkunde die wij zoeken:

  • beschikt (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak natuurkunde
  • heeft ervaring met het verzorgen van lessen binnen het voortgezet onderwijs of kan niet wachten om te starten als docent 
  • woont in de regio Den Haag

Waar ga je werken?

Metafoor Onderwijs werkt samen met verschillende scholen voor voortgezet onderwijs in de Randstad. Dit zijn bijvoorbeeld in Delft, Gouda, Leiden. Maar ook in Hilversum en Heerhugowaard. We horen graag wat jouw wensen zijn en kijken dan samen naar de mogelijkheden binnen ons netwerk.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wij zijn jouw partner in de zoektocht naar een droombaan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs of volwassenenonderwijs? Metafoor Onderwijs helpt jou naar een vaste of tijdelijke baan. Je kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies om te ontdekken wat echt bij jou past.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • toegang tot een groot netwerk van scholen in de regio. Scholen die we goed kennen, waardoor je vooraf weet of de cultuur bij je past
  • inzet op basis van uitzenden of detachering of bemiddeling naar een direct dienstverband bij één van de scholen
  • inschaling in LB of LC van de cao vo afhankelijk van de functie en jouw ervaring
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars

Vragen over deze vacature Docent Natuurkunde?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacatures docent Natuurkunde? Stuur een mail naar met Sandra Samlal. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo