Docent Frans regio Amsterdam en Utrecht

Ben jij docent Frans? Wil jij lesgeven aan mavo/havo/vwo leerlingen en/of zoek je een vaste baan? Solliciteer dan direct op de vacature docent Frans!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Frans?

Ben jij docent Frans en op zoek naar een uitdagende baan voor 0,4 – 0,8 FTE in de Randstad. Wil jij tijdelijk lesgeven in het MBO of ben je op zoek naar een vaste baan? Solliciteer dan direct!

Als docent geef je Franse lessen aan leerlingen op het mbo. Daarnaast motiveer jij en stimuleer jij de leerlingen om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Bij deze vacature docent Frans gaat het in eerste instantie om een tijdelijke functie.

Je gaat lesgeven op een van de goed georganiseerde scholen met een duidelijke structuur. Deze school onderscheid zich door hun missie. Respectvol, kansrijk en uitdagend onderwijs zijn uitgangspunten die centraal staan!

Wil jij Franse les geven op een school met een duidelijke missie en voldoe jij aan de eisen? Reageer nu met jouw cv en motivatie!

De Docent Frans die wij zoeken:

  • beschikt (binnenkort) over een 2e graad lesbevoegdheid voor Frans
  • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven in VMBO/MBO
  • woont in of op redelijke reisafstand van de Randstad
  • is binnenkort beschikbaar voor 0,4 – 0,8 FTE

Werken via Metafoor Onderwijs

Ben jij op zoek naar een baan als docent Frans, maar is dit niet de vacature die jij zoekt? Lees dan hier meer over wat Metafoor voor jou kan betekenen, in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een leuke uitdagende baan voor een korte of langere periode
  • inschaling in de CAO-MBO, met een maximum bruto basissalaris van € 4.615,- per maand op basis van een fulltime aanstelling
  • reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80km per dag
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature Docent Frans?

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature docent Frans kun je een email sturen naar Nicolette Lindhout. Solliciteer direct via de button.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo