Docent Frans regio Amsterdam en Rotterdam

Ben jij docent Frans? Wil jij lesgeven aan mavo/havo/vwo leerlingen en/of zoek je een vaste baan? Solliciteer dan direct op de vacature docent Frans!
VO
|
Cao VO - schaal LB
|
Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen als Docent Frans?

Ben jij docent Frans en op zoek naar een uitdagende baan voor 0,4 – 0,8 FTE in de Randstad. Wil jij tijdelijk lesgeven aan mavo/havo/vwo leerlingen of ben je op zoek naar een vaste baan? Solliciteer dan direct!

Als docent geef je Franse lessen aan klassen op het vo. Daarnaast motiveer jij en stimuleer jij de leerlingen om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Bij deze vacature docent Frans gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie met kans op voortzetting. Belangrijk voor deze functie is dat je eventueel bereid bent om op afstand les te geven!

Je gaat lesgeven op één van de goed georganiseerde scholen met een duidelijke structuur. Deze scholen onderscheiden zich door hun missie. Respectvol, kansrijk en uitdagend onderwijs zijn uitgangspunten die centraal staan! Wil jij Franse lessen verzorgen op een school met een duidelijke missie en voldoe jij aan de eisen? Reageer nu met jouw cv en motivatie!

De docent Frans die wij zoeken:

  • beschikt (binnenkort) over een 1e of 2e graad lesbevoegdheid voor Frans
  • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven VMBO/HAVO/VWO onderbouw
  • woont in of op redelijke reisafstand van de Randstad
  • is binnenkort beschikbaar voor 0,4 – 0,8 FTE

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een betrokken team en gaat onderdeel uitmaken van de vakgroep Frans. Onze recruiters staan voor je klaar om jou te helpen in je zoektocht naar een passende baan in het onderwijs!

Werken via Metafoor Onderwijs

Ben jij op zoek naar een baan als docent Frans, maar is dit niet de vacature die jij zoekt? Lees dan hier meer over wat Metafoor voor jou kan betekenen, in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een leuke uitdagende baan voor een korte of langere periode
  • inschaling in de CAO-VO, met een maximum bruto basissalaris van € 5.329,- per maand op basis van een fulltime aanstelling
  • reiskostenvergoeding van 0,12 cent per kilometer
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over de vacature Docent Frans?

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature docent Frans kun je een email sturen naar Nicolette Lindhout. Solliciteer direct via de button.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo