Docent Engels regio Leiden

Ben jij een bevoegd docent Engels op zoek naar een baan in het MBO voor het nieuwe schooljaar? Solliciteer dan direct! 

MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben jij een gepassioneerde Engels docent en wil je jouw kennis en vaardigheden delen met studenten? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Als docent Engels ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan studenten. Je geeft duidelijke uitleg over de lesstof en weet de studenten betrokken te houden bij de les. Je bent in staat om studenten te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen en draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb je ervaring met het ontwikkelen van lesplannen en het geven van interactieve en afwisselende lessen.

Je bent beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar voor zowel tijdelijke als langdurige opdrachten. Je hebt een relevante opleiding afgerond en beschikt over een lesbevoegdheid voor het vak Engels.

Herken jij jezelf in deze vacature voor docent Engels? Reageer dan snel!

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Engels of is in opleiding hiervoor 
  • heeft onderwijservaring in het MBO 
  • is beschikbaar per het nieuwe schooljaar 2023-2024 
  • heeft een pedagogisch didactisch vermogen 

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een van de mbo-scholen in de regio Leiden. Samen met jou bekijken we welk mbo en team het beste bij jou passen.

Dit betreft een doorlopende en algemene werving voor diverse vacatures voor docent Engels. We hebben meerdere scholen in de regio Leiden waar we je kunnen inzetten

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen en korte opdrachten binnen het mbo. Wil je liever voor langere tijd aan de slag of ben je juist op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs? Op onze pagina voor docenten lees je wat Metafoor kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over hoe wij werken, bekijk de testimonials.

testimonials

Wij bieden:

  • een baan bij onze opdrachtgever in de regio Leiden 
  • een uitdagende en afwisselende baan voor 0,2 – 1,0 fte 
  • inschaling conform cao MBO LB, mogelijk LC
  • eindejaarsuitkering conform cao mbo 
  • reiskostenvergoeding conform cao MBO 
  • coaching, begeleiding en opleidingsmogelijkheden 

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature docent Engels in de regio Leiden kun je terecht bij Sandra Samlal

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo