Bemiddeling ZZP

Ook als zzp’er ben je bij ons welkom.
Als zzp’er wil je focus houden op de inhoud van je werk. Laat het zoeken naar een opdrachtgever daarom aan ons over. Wij nemen de acquisitie van je over en jij kan je concentreren op je core business. Als je via ons aan de slag gaat werk je met een overeenkomst bij opdrachtgever bij tussenkomst. En uiteraard heb jij de volgende zaken op orde:

  • inschrijving bij de Kamer van Koophandel
  • beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • BTW-nummer of CRKBO-registratie als docent
  • onderwijsbevoegdheid en of vakinhoudelijke diploma’s
  • verklaring omtrent gedrag (VOG)

Indien je voldoet aan de wettelijke verplichtingen en aan de slag gaat als ZZP-er, ontvang je een modelovereenkomst welke is goedgekeurd door de Belastingdienst.

Voor de start van deze werkzaamheden ontvang je van ons een inlogcode voor E-UUR. Hiermee kun je inloggen in ons urenregistratiesysteem. Klik op de volgende link voor de Handleiding. Je kunt de facturen maandelijks achteraf mailen aan factuurMDE@metafoor.nl. Metafoor Onderwijs vergelijkt de facturen met de ingevoerde uren in e–uur en betaalt deze bij akkoord rond de 15e en de 25e van de maand (zie Voorbeeldfactuur 2020). Let op! Metafoor Onderwijs hanteert een betalingstermijn van 30 dagen.

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.