Docent Nederlands regio Utrecht

Ben jij een bevoegde docent Nederlands en zoekende naar (ander) werk voor 0,4 - 0,6 fte in het mbo en woon je in de regio Utrecht? Lees dan snel verder!
MBO
|
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben je een tweedegraads bevoegd docent Nederlands of heb je een afgeronde PABO en ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht? Zoek je een aanstelling voor 0,4 – 0,6 FTE? Dan is deze uitdagende vacature docent Nederlands regio Utrecht wellicht jouw volgende stap.

Jij verzorgd lessen Nederlands aan mbo studenten die een opleiding volgen op niveau 2, 3 of 4.
Je gaat werken voor de opleiding Sport Academie. De lesmethode heet Codenaam Future en het programma heet Adventure Education als klassemanagement.

De vacature betreft in eerste instantie een tijdelijke baan tot 30 juni 2024. De omvang is 0,4 – 0,6 fte. 

Ben jij bevoegd voor Nederlands of heb je je PABO diploma afgerond en zoek je een nieuwe baan? Solliciteer dan direct via de onderstaande sollicitatiebutton! Ook bij interesse in een kleinere omvang nodig ik je van harte uit te solliciteren. 

 

De docent die wij zoeken:

  • heeft een afgeronde 2e graad lesbevoegdheid voor Nederlands of
  • heeft de PABO afgerond
  • is sportief ,creatief en slagvaardig, en heeft goede ict-vaardigheden
  • is per direct tot 30 juni 2024 0,4 – 0,6 fte beschikbaar

Waar ga je werken?

De Sport Academie is een kleine academie met veel persoonlijke begeleiding in een mooi sportcomplex met onder andere een topsporthal, fitness en verschillende soorten sportvelden. Deze academie zit in Sporthal Zuilen, 

 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het mbo. Ben je op zoek naar een tijdelijke functie, uitdagende opdracht of juist een baan met uitzicht op vast? We laten je graag kennismaken met de scholen in ons netwerk en kijken welke vacature het beste bij jou past. Op onze pagina voor docenten lees je meer over hoe wij je kunnen helpen in de zoektocht naar jouw droombaan. 

Wij bieden:

  • een baan voor 0,4 – 0,6 FTE per direct tot 30 juni 2024
  • een bruto salaris van maximaal € 5.078,- (schaal LB) of maximaal € 5.740,- (schaal LC)
  • reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km per dag (maximaal € 15,20 per dag)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

 

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de onderwijsinstelling of heb je nog specifieke vragen over de vacature docent Nederlands regio Utrecht? Neem dan contact op met Nicolette Lindhout 

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo