Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Werktuigbouwkunde

Ben je op zoek naar een baan als docent werktuigbouwkunde in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of hoger beroepsonderwijs (HBO)?

Metafoor Onderwijs helpt je graag om jouw droombaan te vinden! Wij zijn eerste keus bij veel onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland en bieden zowel actuele als doorlopende vacatures docent werktuigbouwkunde aan.

Direct naar vacatures


Ben je al docent werktuigbouwkunde, zit je in de eindfase van de opleiding tot docent, of heb je een schat aan werkervaring in de werktuigbouwkunde en beschik je minimaal over een afgeronde hbo opleiding werktuigbouwkunde? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je kunt bij Metafoor Onderwijs reageren op actuele vacatures voor docenten werktuigbouwkunde. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar we regelmatig docenten voorstellen.

Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)

Zit jouw droombaan er momenteel niet tussen? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en ervaren docenten werktuigbouwkunde.

Om je kans op een baan te vergroten, kun je je als docent bij Metafoor Onderwijs inschrijven. Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op zodra we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en voorkeuren. Tevens gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan.

Hoeveel vacatures docent Werktuigbouwkunde staan momenteel open?
1 vacatures gevonden

Lesgeven in een ander technisch vak?

Via deze 2 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere technische vakken.

DOCENT ICT

DOCENT TECHNIEK

Filter vacatures