Docent Nederlands regio Utrecht

Ben je een ervaren docent Nederlands en voel jij je thuis in de hospitality branche? Kom dan werken bij dit gastvrije en ondernemende college in regio Utrecht!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Bruis je van energie en houd je van gastvrijheid? Dan voel je je vast en zeker thuis bij het HTC College in Utrecht!

Als docent Nederlands verzorg je lessen voor studenten van de opleidingen Facilitaire Dienstverlening. Dit zijn BOL-opleidingen op niveau 2 en 4. De studenten zijn enthousiaste regelaars en worden klaargestoomd om met hun gastvrijheid en talent voor organiseren een bedrijf soepel te laten draaien, zodat alle collega's hun werk kunnen doen.

Het zijn intensieve opleidingen waar veel met praktijkvoorbeelden wordt gewerkt en waar veel van de studenten wordt verwacht. Kun jij studenten enthousiast maken met jouw passie voor het vak Nederlands? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en cv!

De vacature start in periode 4 en betreft een aanstelling voor 0.6 fte. Het rooster is al bekend, en jouw lessen zullen plaatsvinden op maandag, dinsdag, woensdag en een halve dag op donderdag.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands
  • heeft affiniteit met de dienstverlenende sector
  • heeft bij voorkeur ervaring als docent Nederlands binnen het mbo
  • is beschikbaar vanaf 1 mei (periode 4) voor 0,6 FTE 

Waar ga je werken?

Het Horeca & Toerisme college is kleinschalig, bij binnenkomst ervaar je meteen de gastvrijheid en zie je studenten onder begeleiding de praktijk oefenen. Het moderne en eigentijdse schoolgebouw biedt diverse praktijkfaciliteiten, waaronder een eigen restaurant en praktijk keuken. 

Hier werkt een team van zo’n 22 gedreven, enthousiaste docenten die allemaal dat extra stapje willen zetten om de studenten de juiste kennis bij te brengen. De school verzorgt opleidingen gericht op Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en Events, zowel BOL als BBL op alle niveaus (Entree t/m niveau 4). Het college is ondernemend en dynamisch, met een focus samenwerkingen met het bedrijfsleven en het ontwikkelen van innovatief onderwijs. 

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (in 15 minuten vanaf Centraal Station Utrecht).Kom je met de auto, voor de deur kun je gratis parkeren. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Ben je op zoek naar een tijdelijke of reguliere baan in het mbo of voortgezet onderwijs, maar is dit niet dé baan die je zoekt? Lees dan meer over wat Metafoor kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

Wij bieden:

  • een boeiende functie bij een gastvrije school waar veel gebeurt en veel mooie kansen liggen
  • ruimte en waardering voor jouw inbreng.
  • een aanstelling voor 0,5 fte op basis van uitzenden of detachering.
  • salariëring in schaal LB (max. € 5.078 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Doorstroming naar schaal LC (max. € 5.740 bruto per maand bij een fulltime aanstelling) behoort tot de mogelijkheden
  • reiskostenvergoeding van € 0,21 per km met een maximum van 80 km per dag (maximaal €15,20 per dag)

Vragen over deze vacature?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Dit kan alleen via de sollicitatiebuttons op de vacaturepagina. Vragen over de vacature of het college kun je mailen naar Denise Defares.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo