Docent Nederlands regio Utrecht

Ben jij zzp docent en bevoegd voor Nederlands? Heb je ruimte om op donderdagen les te geven aan volwassenen in de regio Utrecht? Reageer dan direct!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Je gaat lessen Nederlands verzorgen op diverse donderdagen in de periode van februari t/m 4 juli 2024. Het gaat om Spreken en Gesprekken voeren. De doelgroep betreft volwassen studenten binnen het mbo die een 2 jarige opleiding volgen tot facilitair medewerker niveau 2. Ze werken en lopen stage waarbij het eerste half jaar van de opleiding echt als opstart gezien moet worden. De studenten moeten het ritme van studeren en werken onder de knie krijgen, en hebben veel begeleiding nodig. Het is een doelgroep met een rugzak. 

De lessen starten vanaf donderdag 1 februari t/m 4 juli 2024, maar de lessen zijn niet iedere donderdag. In de maanden februari en begin maart gaat het om de donderdagmiddagen, maar vanaf 21 maart tot eind juni gaat het om de ochtenden. Op 27 juni en 4 juli zijn er 2 hele lesdagen. 

Is deze vacature docent Nederlands regio Utrecht je op het lijf geschreven? Heb jij nog ruimte op de donderdagen? Ben jij zzp docent die een 2e graad lesbevoegdheid heeft voor Nederlands en heb je zin om deze doelgroep weer op weg te helpen in het ritme van werken en leren? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton!

De docent die wij zoeken:

  • heeft een 2e graad lesbevoegdheid voor Nederlands
  • is beschikbaar op de donderdagen vanaf februari 2024 t/m 4 juli 2024
  • kan goed met mbo2 studenten omgaan
  • staat stevig in zijn/haar schoenen

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen Bedrijfsopleidingen van een groot ROC in de regio Utrecht. De leslocatie is in de regio Utrecht. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen en korte opdrachten binnen het mbo. Wil je liever voor langere tijd aan de slag of ben je juist op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs? Op onze pagina voor docenten lees je wat Metafoor kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Meer weten over ons?
Wil je meer weten over hoe wij werken, bekijk de testimonials.

testimonials

Wij bieden:

  • een leuke en uitdagende opdracht vanaf februari tot 4 juli 2024
  • een opdracht op de donderdagochtend of donderdagmiddag conform rooster
  • een inzet op basis van zzp of uitzenden

Vragen over deze vacature docent Nederlands regio Utrecht?

Heb je vragen over deze vacature docent Nederlands regio Utrecht? Stel je vraag per mail aan Sandra Samlal of solliciteer via sollicitatiebutton. 

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo