Docent Installatietechniek regio Amersfoort

Ben je een specialist op het gebied van installatietechniek en wil je de nieuwe generatie klaarstomen voor het werkveld? Kom werken als docent!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben je een specialist op het gebied van installatietechniek en wil je de nieuwe generatie klaarstomen voor het werkveld? Kom werken als docent bij de Campus Amersfoort! 

Als docent installatietechniek ga je aan de slag voor de opleidingen Eerste Monteur BOL niveau 3 en Monteur werktuigkundige installaties BOL niveau 2. Je verzorgt zowel praktijklessen als theorielessen. Je neemt praktijkexamens af en begeleidt studenten bij hun stage(opdrachten) en schoolloopbaan. 

Je maakt gebruik van de lesmethode Leerwijzer en zet jouw kennis uit de praktijk in voor levendige lessen. 

De vacature Docent Installatietechniek is voor 0,8 FTE met uitzicht op vast. Dagen en tijden in overleg. 

 

De docent die wij zoeken:

  • heeft ruime werkervaring binnen de installatietechniek
  • heeft tevens ervaring met het begeleiden van jongeren (in de rol van stagebegeleider of praktijkdocent)
  • beschikt bij voorkeur over een onderwijsbevoegdheid, maar heeft ten minste een hbo-diploma in relevante richting
  • is op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week

 

Jouw baan in de techniek combineren met lesgeven? Een kleinere aanstelling als hybride docent is bespreekbaar.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op de Campus Amersfoort, een gezellige school voor middelbaar beroepsonderwijs. Op de campus zijn 7 verschillende colleges gevestigd. De sfeer is kleinschalig en persoonlijk. Studenten zijn geen nummertje, maar worden gezien. De colleges bieden opleidingen richting Bouw & Interieur, Media, ICT & Design, Welzijn, Sport, Techniek, Business & Administration of Gezondheidszorg. 

Bij het college voor Techniek kom je te werken in een klein en betrokken team van professionals. De mbo-studenten van de opleiding installatietechniek werken nauw samen met studenten van bouwkunde bij verschillende projecten in de bebouwde omgeving. Studenten kunnen levensecht leren omdat zij echte opdrachten van bijvoorbeeld aannemers krijgen. Dit kunnen werkzaamheden zijn voor calculatieopdrachten, berekeningen maken van constructies of tekenwerk. Omdat het om real life-opdrachten gaat krijgen studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Parkeren kan op het eigen terrein van de school en is gratis. Een treinstation is op loopafstand.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste onderwijsbanen! Wij werken samen met mbo-scholen in de regio's Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Amsterdam en Almere. Ben je professional binnen de techniek, beschik je over een hbo-diploma en wil je graag aan de slag in het beroepsonderwijs? Dan brengen we je graag in contact met de scholen binnen ons netwerk. Liever aan de slag in het voortgezet onderwijs? Op onze pagina voor docenten lees je meer over de mogelijkheden. 

Wij bieden:

  • een veelzijdige baan bij onze opdrachtgever in de regio Amersfoort
  • een contract voor 0,8 FTE met uitzicht op vast
  • inschaling in de cao mbo afhankelijk van ervaring en opleiding maximaal € 5.673,- bruto per maand bij fulltime
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km maximaal 80 km per dag
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de Campus in Amersfoort of heb je vragen over de vacature Docent Installatietechniek? Stuur dan een mail, bij voorkeur voorzien van jouw cv, naar Nicolette Lindhout

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo