Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent Rekenen

Wil je studenten écht leren rekenen? Geen trucjes aanleren, maar inzicht geven. En voor elkaar krijgen dat ze snappen wat ze doen? Met een eigentijdse methode waar klassikale lessen en digitale onderdelen zich afwisselen? Zodat studenten het ‘mechaniek’ van rekenen gaan begrijpen en zo zelfstandig mogelijk hun leerroute afleggen.


Direct naar vacatures

Rekenen hoort bij de basis

Kunnen rekenen vergroot de zelfredzaamheid

Reken is een van die basisvaardigheden, die echt iedereen nodig heeft in het leven. ‘Wie de tafels goed kent, is in staat een ingewikkelde deelsom op te lossen en uiteindelijk ook om nepkortingen te herkennen of de maandelijkse lasten van een hypotheek te berekenen’ volgens onderwijsontwikkelaar Erik Meester. ‘Dit is broodnodig om jongeren volwaardig mee te kunnen laten doen in de maatschappij’, aldus de onderwijsinspectie.

Rekenlessen geven met moderne methoden

In het onderwijs moet de focus op basisvaardigheden terugkomen. Daarom zijn wij met regelmaat op zoek naar docenten Rekenen voor MBO’s in de regio’s Midden en Noord. Onze opdrachtgevers werken met Rekenblokken van uitgeverij Malmberg of Startrekenen van uitgeverij Deviant. Deze methodes sluiten aan bij de beroepspraktijk van de opleidingen. En ondersteunen docenten, bij het afwisselend en effectief maken en houden van de rekenlessen.

Schrijf je in met een..

open sollicitatie

(binnen 24 uur reactie)

Kansen voor docenten Rekenen

Rekenles geven als docent Economie of Wiskunde

Wij zoeken voor MBO-instellingen vaardige Rekendocenten. Het is ideaal als jij bevoegd Economie- of Wiskundeleraar bent, met daarbovenop ervaring met de MBO-doelgroep. Het kan gaan om parttime of fulltime dienstverbanden. Tijdelijk en vast. Daarnaast kun jij ingezet worden als tijdelijke vervanger bij ziekte- of zwangerschapsverlof. Zie jij jezelf als een stevige onderwijsprofessional, dan is dit wellicht iets voor jou.

Eisen en wensen voor vacature docent Rekenen

Beschik je over een lesbevoegdheid, ben je bekend met de referentieniveaus voor het vak Rekenen en wil je graag aan de slag in het MBO? Bekijk hieronder actuele vacatures docent Rekenen in de randstad. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Geen nood! Veel van de vacatures die Metafoor Onderwijs ontvangt worden vervuld met docenten die bij ons staan ingeschreven. Dus schrijf je in met een open sollicitatie.

Wist jij dat?
 • jij zonder lesbevoegdheid instructie mag geven in het MBO
 • jij met een Mastertitel college en werkgroepen mag geven in het HBO
 • jij als zij-instromer zonder lesbevoegdheid tot 2 jaar mag lesgeven in het VO

 • Meer informatie over situaties waarin jij zonder (passend) diploma toch mag lesgeven vind je hier.

  Op zoek naar vacatures voor docent Rekenen?

  Ben jij beschikbaar en (bijna) bevoegd als docent Rekenen?

  Metafoor Onderwijs helpt jou graag om jouw droombaan te vinden. Je kunt bij Metafoor Onderwijs reageren op actuele vacatures docent Rekenen in de randstad. We nemen direct contact op om te horen wat jouw wensen zijn. En kunnen jou actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten voorstellen. Wil jij weten hoe wij werken?

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan?

  Ben jij een bevoegde leraar en wil jij je graag inzetten bij uitval vanwege ziekte, zwanger­schaps­verlof of het onvoorziene vertrek van een docent? Of wil je aan de slag in het volwassenenonderwijs waar werkenden een kwalificatie behalen voor een beroepsgerichte opleiding in de richting van bijvoorbeeld gezondheidszorg, welzijn, zakelijke dienst­verlening of techniek? Schrijf je in met een open sollicitatie.

  Hoeveel vacatures docent Rekenen staan momenteel open?
7 vacatures gevonden

Geef jij les in een ander ‘maatschappij’ vak?

Via deze 3 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere vakken.


DOCENT AARDRIJKSKUNDE


DOCENT GESCHIEDENIS


DOCENT ECONOMIE

Filter vacatures