Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Rekenen

Wil je studenten écht leren rekenen? Geen trucjes aanleren, maar voor elkaar krijgen dat ze snappen wat ze doen? Met een eigentijdse methode waar klassikale lessen en digitale onderdelen zich afwisselen om studenten zoveel mogelijk hun persoonlijke leerroutes te laten bewandelen?

Metafoor Onderwijs is regelmatig op zoek naar ervaren docenten Rekenen voor mbo-scholen in de schoolregio’s midden en noord. Onze opdrachtgevers werken met de lesmethodes Rekenblokken van uitgeverij Malmberg of Startrekenen van uitgeverij Deviant. Methodes die aansluiten bij de beroepspraktijk van de opleidingen en de docent ondersteunen bij het effectiever en afwisselender maken van de lessen rekenen. Door middel van games, niveautesten en examenvoorbereiding.

Beschik je over een onderwijsbevoegdheid, ben je bekend met de referentieniveaus voor het vak rekenen en wil je graag aan de slag in het mbo? Bekijk dan hieronder het aanbod actuele vacatures voor de functie van docent rekenen!

Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Geen nood! Veel van de vacatures die Metafoor Onderwijs ontvangt worden vervuld met docenten die bij ons staan ingeschreven. Dit betekent dat niet alle vacatures op onze website worden gepubliceerd.

Wil je voor dit soort vacatures in aanmerking komen? Schrijf je dan in middels een open sollicitatie!

0 vacatures gevonden

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.