Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor interim onderwijsmanagement

Het onderwijs is meer dan alleen lesgeven. Denk aan alle werkzaamheden die verricht moeten worden om een school draaiende te houden. De meeste van deze taken worden op de achtergrond verricht door verschillende managers binnen het onderwijs. Daarom zijn in het onderwijs ook managementfuncties te vinden.


Direct naar vacatures


Zo heb je de teamleider die zijn team leerkrachten aanstuurt. De kwartiermaker die vorm geeft aan nieuwe projecten. Een opdracht die hij of zij weer heeft ontvangen van de directeur of onderwijsmanager. De marketingmanager, HR-manager en financieel adviseur zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken als er wordt gesproken over een onderwijsinstelling.


Wij ontvangen regelmatig vacatures waarin onze partners aangeven op zoek te zijn naar (interim)managers. Het gaat dan om teamleiders, inkopers en kwartiermakers. Ook wordt er gezocht naar financieel adviseurs, onderwijsmanagers en directeuren. Het hele jaar door vind je bij ons de leukste onderwijsmanagementvacatures voor zowel het vo als het mbo.


Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)


Wil jij graag een managementfunctie in het onderwijs, maar staat hier geen passende vacature tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin jij jezelf voorstelt. Na een persoonlijke kennismaking zullen wij je op de hoogte houden over passende vacatures.

Op dit moment staan de volgende vacatures voor Onderwijsmanagement open

0 vacatures gevonden

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.