Nieuwe recruiter in Rotterdam: Talisa

Nieuwe recruiter in Rotterdam: Talisa

“Alles begint bij de docent.”

Metafoor Onderwijs breidt uit. We stellen je graag voor aan onze nieuwe recruiter op kantoor Rotterdam: Talisa Groenland.

Docent Duits

Als ze heel enthousiast is hoor je haar Brabantse accent terugkomen. Talisa is een geboren en getogen Brabander. Het had niet veel gescheeld of ze had zelf voor de klas gestaan: Eigenlijk wilde ze docent Duits worden, maar uiteindelijk koos ze toch voor een studie Psychologie.

Startpunt van ontwikkeling

Het onderwijs bleef echter trekken en Talisa’s eerste werkplek was dan ook bij een organisatie in het onderwijs. Na een commerciële omzwerving waar ze het recruitervak leerde, is ze nu weer terug in het onderwijs.  Een mooie plek om bij te dragen aan de maatschappij, want, zegt ze: “Alles begint bij de docent. Elke ontwikkeling en elke carrière begint bij goed onderwijs.”

Enthousiasme voor het vak

Vanuit Rotterdam gaat Talisa op zoek naar de juiste docenten voor scholen in de regio. “Het leuke aan mijn werk vind ik de gesprekken met (kandidaat) docenten. Als je de juiste vragen stelt, ontdek je soms een hele andere kant van een persoon. Ze vol enthousiasme zien vertellen over hun vakgebied maakt me vrolijk.”

Persoonlijk contact

Bij Metafoor Onderwijs is Talisa op haar plek: “We focussen ons echt volledig op het onderwijs, we zijn allemaal met hetzelfde bezig. Daarnaast vind ik het fijn dat we de ruimte hebben voor veel persoonlijk contact met de kandidaten. Bij Metafoor Onderwijs ben je nooit een nummertje.”

Ben jij op zoek naar een leuke baan in het onderwijs? Talisa helpt je graag verder.

CONTACT MET TALISA

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo