MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Onze persoonlijke aanpak is de sleutel tot succes

Onze persoonlijke aanpak is de sleutel tot succes
DE SLEUTEL TOT DÉ JUISTE MATCH IS ONZE PERSOONLIJKE BENADERING EN AANDACHT VOOR ZOWEL DE ONDERWIJSINSTELLING ALS DOCENT.
U bepaalt met uw ‘eigen’ intercedent welke docent het beste bij uw onderwijsinstelling past. Wij vinden docenten die qua motivatie en cultuur met u op een lijn zitten. Dat is de beste voorwaarde voor de continuïteit in uw personeelsbezetting en daarmee van het onderwijs. In een schaarse docentenmarkt denkt Metafoor Onderwijs creatief mee om altijd tot een juiste match te komen.

Wij stellen de docenten aan u voor op basis van hun cv en onze persoonlijke indruk van de docent. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een docent organiseren wij een kennismakingsgesprek. Na een positief besluit zorgen wij voor de administratieve afhandeling.

Tijdens de werkzaamheden draagt regelmatig contact met zowel opdrachtgever en docent er aan bij dat de opdracht succesvol verloopt. Zowel tijdens als na de opdracht evalueren we het functioneren van onze docent. Docenten registreren hun uren via ons digitale registratiesysteem. U accordeert zelf de uren van de gecontracteerde docenten en kunt eenvoudig rapportages raadplegen.
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.