MENU

Een gemiddelde werkdag bij Metafoor Onderwijs


Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met je collega’s. Samen neem je de vacatures door en bespreek je alle doelen van de dag. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Je signaleert proactief behoeftes en stemt af waar de prioriteit ligt. Je bent de eerste vraagbaak voor klanten en kandidaten, je signaleert knelpunten en controleert klantafspraken. Je mailbox staat vol met vragen van klanten, collega’s, sollicitaties en vragen over vacatures. Je agenda is lekker gevuld met interne en externe afspraken! We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch. Een vers gesmeerde boterham of cracker. Geen zin om zelf je lunch klaar te maken? We beschikken ook over een restaurant met uitgebreid lunchmenu.

In de middag heb je diverse intakegesprekken, een netwerkbijeenkomst, congres of klantbezoek. Met jouw enthousiasme heb je makkelijk contact met verschillende doelgroepen. Ben je terug van je afspraak? Dan heb je kort overleg met het team over de stand van zaken. Door jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en kritische kijk weet jij precies de verbinding tussen de scholen en docenten te maken. Je legt (pro)actief contact met docenten en scholen via e-mail, telefonisch of Whatsapp. Aan het einde van de dag heb je het beste uit jezelf en collega’s gehaald. En niet te vergeten een belangrijke bijdrage geleverd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Wil je meer weten over werken bij Metafoor Onderwijs. Lees de Blog: jouw toekomst.

VACATURES 

Terug naar werken bij Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.