MENU

Groei mee met Metafoor Onderwijs


Groei is belangrijk. Voor jou als persoon, in het recruitmentvak en in de organisatie waar je werkt. Dat komt mooi uit, want Metafoor Onderwijs groeit. Hárd. En daar hebben we recruitmenttalent bij nodig. Talent zoals jij.

Jij bent wél commercieel ingesteld, maar houdt niet van keiharde sales. Bij Metafoor Onderwijs draait het namelijk veel meer om het onderhouden van goede relaties. En ook al heb je misschien geen ervaring met de sector onderwijs, je begrijpt net als wij dat het een branche is die draait om mensenwerk. Het allerbelangrijkst in deze functie zijn dan ook jouw mindset en vaardigheden.

We zijn een platte organisatie waardoor je heel snel kan schakelen met jouw team. Nieuwe dingen ontdekken, doe je door ze te doen. Dus als je een kans ziet, dan pak je hem gewoon. Zoals deze kans om Senior Recruiter bij Metafoor Onderwijs te worden!

BEKIJK VACATURES     SOLLICITEER DIRECT
 

 

Waarom Metafoor Onderwijs bij jou past

“Metafoor Onderwijs past al járen bij mij! Het mooiste vind ik dat we het écht samen doen en je nieuwe dingen mag uitproberen. Heb je een goed idee: ga het gewoon doen. En fouten maken mag. Want soms moet je gewoon vallen, weer opstaan en dóórgaan. Het belangrijkste is namelijk dat je er van leert.”

Sandra Schaft, directeur Metafoor Onderwijs

 

“Overzicht bewaren, rustig blijven in hectische momenten, de juiste talenten samenbrengen. Eigenlijk doe ik in mijn werk precies wat een docent ook voor de klas doet. Het mooiste vind ik dat ik docenten aan hun volgende baan help en tegelijkertijd mijn klanten blij maak. Daarom past mijn werk bij Metafoor Onderwijs zo goed bij mij!”

Chantal Feenstra, Senior Recruiter Metafoor Onderwijs

 


Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Bij Metafoor Onderwijs doen we het echt samen. We werken in een jong en enthousiast team. Samen starten we de werkdag met een dagstart waarbij we de doelen, prioriteiten en vacatures van die dag doornemen. Samen met je collega’s bemiddel je namelijk docenten voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland. Daarna ga je zelf aan de slag. Misschien heb je een intake-dag met docenten of ga je juist op klantbezoek. Maak je een managementrapportage voor een scholengemeenschap uit jouw portefeuille of coach je een collega. Aan afwisseling geen gebrek.

 

Jouw nieuwe baan?

Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt? Dat soort docenten ga jij zoeken voor de onderwijsinstellingen uit jouw klantenbestand. Je bent dus enerzijds bezig met het vinden van kandidaten en anderzijds onderhoud je relaties met jouw klanten. Met hen denk je ook proactief mee waardoor je echt een adviserende rol hebt. Dat maakt deze baan afwisselend en vol uitdaging. Geen één dag is hetzelfde.

Benieuwd hoe de dag van een senior recruiter er uit ziet? Dat zie je terug in de agenda van jouw nieuwe collega Chantal Feenstra.

 

Hier doe je het voor
We zijn blij met jouw inzet en bijdrage, daarom belonen we je onder andere met:

• Salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand;
• 29 vakantiedagen op fulltime basis;
• Een interessante winstuitkering;
• Een leuk snelgroeiend team waarmee je regelmatig een uitje of borrel hebt;
• Laptop, iPhone en auto van de zaak
• Opleidingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en trainingen.

OVERZICHT ALLE ARBEIDSVOORWAARDENGrijp die kans
Zijn kwaliteit, aandacht, doorzettingsvermogen en openheid ook de termen waar jij voor staat? Dan voel jij je zeker thuis bij Metafoor Onderwijs! Solliciteer eenvoudig via de sollicitatie button met jouw naam, cv en telefoonnummer. Wij nemen spoedig contact met je op. Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze directeur Sandra Schaft via 06-55370675.

VACATURES    WERKEN BIJ METAFOOR ONDERWIJS

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.