Metafoor Onderwijs

De specialist in het bemiddelen van docenten en andere professionals voor het onderwijs.

Wij werven voor scholen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren in het onderwijs? Metafoor Onderwijs helpt jou naar een nieuwe tijdelijke of vaste baan. Je kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies.

Of het glas nu halfvol of half leeg is, wij zijn de kraan die het onderwijsglas vult.

Bij ons staat de mens centraal. Al bijna 100 jaar werken wij volgens duidelijke kernwaarden. Kenmerkend voor hoe wij met elkaar en met onze omgeving om gaan:

Kwaliteit

'Kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte'
~ Aristoteles

In alles wat we doen, staan en gaan we voor kwaliteit. Dat betekent dat we de tijd nemen waar nodig en besteden we persoonlijke aandacht aan alle stappen in ons proces. Nee zeggen hoort soms ook tot de mogelijkheden.
 

Aandacht

Het grootste geschenk dat je iemand kan geven is oprechte aandacht.
~ Richard Moss

Door onze persoonlijke benadering, het persoonlijk contact en de korte lijnen maken wij het verschil. Wij gaan voor duurzame relaties en duurzame inzetbaarheid.
 

Drive

Waar samenwerken de drijvende kracht is en het onderwijs haar inspirator!
~ Sandra Schaft

Wij werken vanuit een gezamenlijke drive, zetten altijd een stap extra, gaan door waar anderen stoppen en komen samen tot de beste oplossing! Juist de verbinding maken en kennis en kunde delen is onze kracht.
 

Openheid

Waar de verwachting glashelder is.

Wij zijn transparant en duidelijk over wat we kunnen bieden en wat we doen. We delen gevraagd en ongevraagd kennis en inzicht.

Meer weten over ons?