Werken bij ons

Word jij onze nieuwe collega?

Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt in je leven? Juist naar die docenten is Metafoor Onderwijs op zoek. Docenten maken het verschil. Ben jij een creatieve en vooruitstrevende collega met sales en recruitment capaciteiten? En vind jij het een uitdaging om samen met ons het verschil te maken in de kwaliteit van het onderwijs? Dan is werken bij Metafoor Onderwijs jouw nieuwe uitdaging!

Groei mee met Metafoor Onderwijs
Groei is belangrijk. Voor jou als persoon, in het recruitmentvak en in de organisatie waar je werkt. Dat komt mooi uit, want Metafoor Onderwijs groeit Hárd. En daar hebben we sales en recruitmenttalent bij nodig. Talent zoals jij.

Jij bent wél commercieel ingesteld, maar houdt niet van keiharde sales. Bij Metafoor Onderwijs draait het namelijk veel meer om het aangaan en onderhouden van goede relaties. En ook al heb je misschien geen ervaring met de sector onderwijs, je begrijpt net als wij dat het een branche is die draait om mensenwerk. Het allerbelangrijkst in deze functie zijn dan ook jouw mindset en vaardigheden.
We zijn een platte organisatie waardoor je heel snel kan schakelen met jouw team. Nieuwe dingen ontdekken, doe je door ze te doen. Dus als je een kans ziet, dan pak je hem gewoon!

Waarom Metafoor Onderwijs bij jou past
“Metafoor Onderwijs past al járen bij mij! Het mooiste vind ik dat we het écht samen doen en je continue met innovatie en vernieuwing bezig bent. Heb je een goed idee: ga het gewoon doen. En fouten maken mag. Want soms moet je gewoon vallen, weer opstaan en dóórgaan. Het belangrijkste is namelijk dat je er van leert.”
Sandra Schaft, directeur Metafoor Onderwijs

“Overzicht bewaren, rustig blijven in hectische momenten, de juiste talenten samenbrengen. Eigenlijk doe ik in mijn werk precies wat een docent ook voor de klas doet. Het mooiste vind ik dat ik docenten aan hun volgende baan help en tegelijkertijd mijn klanten blij maak. Daarom past mijn werk bij Metafoor Onderwijs zo goed bij mij!”
Chantal Feenstra, Senior Recruiter Metafoor Onderwijs

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Bij Metafoor Onderwijs doen we het echt samen. We werken in een dynamisch en enthousiast team. Samen starten we de werkdag met een dagstart waarbij we de doelen, prioriteiten en vacatures van die dag doornemen. Samen met je collega’s bemiddel je docenten voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland. Daarna ga je zelf aan de slag. Misschien heb je een intake-dag met docenten, ga je juist op klantbezoek of volg je een webinar. Maak je een managementrapportage voor een scholengemeenschap uit jouw portefeuille of coach je een collega. Aan afwisseling geen gebrek.

Jouw nieuwe baan?
Je bent dus enerzijds bezig met het vinden van kandidaten en anderzijds onderhoud je relaties met jouw klanten. Met hen denk je ook proactief mee waardoor je echt een adviserende rol hebt. Dat maakt deze baan afwisselend en vol uitdaging. Geen dag is hetzelfde.
Bij Metafoor Onderwijs halen we het beste uit elkaar. Dat begint bij persoonlijke ontwikkeling. In onze platte organisatie is er ruimte voor jouw ambities. We hebben regelmatig trainingen om je skills verder te ontwikkelen. Ben je een young professional dan kun je meedoen aan het Management Trainee Programma. Ben je al wat verder in je carrière dan is het management development programma iets voor jou!

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.