Hier doe je het voor

Bij Metafoor Onderwijs halen we het beste uit elkaar. Dat begint bij persoonlijke ontwikkeling. In onze platte organisatie is er ruimte voor jouw ambities. We hebben regelmatig trainingen om jouw skills verder te ontwikkelen. Ben je een young professional dan kun je meedoen aan het Management Trainee Programma. Ben je al wat verder in je carrière? Dan is het management development programma iets voor jou!

Salaris

Ten eerste bieden wij jou natuurlijk een goed en marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Vakantiedagen

Als teamlid kan je alleen goed presteren als je genoeg rust hebt. Wij bieden jou vandaar maar liefst 29 vakantiedagen op fulltime basis.

Winstuitkering

Heb jij meegewerkt aan een winstgevend jaar? Dan krijg je van ons een erg interessante winstuitkering

Sociaal

Wij zijn onze mensen dankbaar en uiten dat met onder andere een aantrekkelijk pensioenopbouw en collectieve verzekeringen.

Van de zaak

Wij voorzien je graag van de beste middelen om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Je krijgt dan ook een laptop, smartphone en afhankelijke van de functie een auto van de zaak.

Constante ontwikkeling

Wij investeren in onze mensen. Je krijgt dan ook meer dan genoeg opleidingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en trainingen. Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het KMM Management trainee Programma.

Werkplek

Een splinternieuwe werkplek. Nieuwsgierig? Neem een kijkje!

Topteam

Leuke collega’s met wie je kunt lachen. Wij houden van een flinke dosis humor! Om het team hecht te houden lunchen we samen en investeren we in uitjes en borrels!

KMM feesten

Omdat wij onderdeel zijn van de KMM groep hebben wij jaarlijks grote feesten met alle zusterbedrijven van onze holding! Vooral de nieuwjaarsrecepties en Sinterklaas feesten zijn legendarisch!

Enthousiast?

Bekijk vacatures