Onze opdrachtgevers

Metafoor Onderwijs is al decennia een vertrouwd gezicht binnen het onderwijs. Door de duurzame en prettige samenwerkingen met de scholen binnen het praktijkonderwijs, voortgezet- tot middelbaar beroeps en volwassenonderwijs kennen we de scholen tot en met de teams persoonlijk, weten we wat er speelt, voorzien we hen van kwalitatief onderwijzend en onderwijs ondersteunend personeel en bieden we strategisch en juridisch HR advies.

We zijn nauw betrokken bij het onderwijs en hebben hierin ook een maatschappelijke taak. We zijn 1 van de initiatiefnemers van onderwijsenafstand.nl waarin onze missie is: Onderwijs voor iedereen toegankelijk. Hét platform waardoor onderwijs bereikbaar wordt voor iedereen door het bundelen, verbinden en delen van kennis en expertise op het gebied van online en offline leren. Het is een maatschappelijke initiatief voor en door het onderwijs en vrij toegankelijk voor iedereen.

 

Kennismaken met Metafoor Onderwijs?

Zoals in onze kernwaarden vastgelegd gaan we voor kwaliteit en zetten we altijd een stap extra voor het onderwijs. Wij werken naast het onderwijs ook nauw samen met het bedrijfsleven. Juist hier de verbinding maken en kennis en kunde met elkaar delen is onze kracht. Wilt u nader kennis maken met ons en ons netwerk. Bel of mail direct voor een afspraak. We kijken er naar uit!

CONTACT OPNEMEN

Is het nog te vroeg om contact op te nemen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en de kansen die wij, ook voor jullie school, creëren.