Dit doen wij voor scholen

Metafoor Onderwijs is úw strategische HR partner en specialist in het bemiddelen van docenten, overig onderwijzend en onderwijs ondersteunend personeel. Voor zowel kortdurende opdrachten als structurele vacatures, leveren wij binnen elk vakgebied of expertise de (onderwijs) professional waar u naar zoekt.

Dit doen we voor maar ook samen met u. Samen vinden, binden en boeien we onderwijsprofessionals om continuïteit in het onderwijs te garanderen en klaar te zijn en staan voor de toekomst. Alleen door de handen in een te slaan, ons netwerk in te schakelen en kennis, ervaring en kunde te delen, kunnen we dit voor elkaar krijgen.

In het kort:

  • Strategisch HR partner en adviseur op het gebied van wet- en regelgeving(o.a. de WAB) en loopbaanadvies
  • Ruime ervaring in het leveren van kwalitatief onderwijzend personeel, onderwijs ondersteunend personeel en management en directie leden
  • Dagelijks groeiend netwerk binnen zowel het onderwijs als het bedrijfsleven
  • Duurzame inzetbaarheid door het trainen en opleiden van professionals

Als een NEN 4400-1 gecertificeerd lid van de algemene bond uitzendondernemingen (ABU) nemen wij u het risico uit handen. Wij garanderen kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Als ABU-lid worden wij regelmatig getoetst, waardoor onze garanties continu gewaarborgd blijven.
 

Weten voor wie wij werken?

ONZE OPDRACHTGEVERS

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.