Dit doen wij voor scholen

Metafoor Onderwijs is de strategische HR partner voor het onderwijs. Specialist in het bemiddelen van docenten, overig onderwijzend en onderwijs ondersteunend personeel. Voor zowel kortdurende opdrachten als structurele vacatures, in elk vakgebied of expertise de professional die jullie organisatie sterker maakt.

Dit doen we voor en ook samen met jullie. Samen vinden, binden en boeien we onderwijsprofessionals om continuïteit in het onderwijs te garanderen en klaar te staan voor de toekomst. Alleen door samen te werken, ons netwerk in te schakelen en kennis en kunde te delen, kunnen we dit voor elkaar krijgen.

In het kort:

  • Strategisch HR partner en adviseur op het gebied van wet- en regelgeving(o.a. de WAB) en loopbaanadvies
  • Ruime ervaring in het leveren van kwalitatief onderwijzend personeel, onderwijs ondersteunend personeel en management en directie leden
  • Dagelijks groeiend netwerk binnen zowel het onderwijs als het bedrijfsleven
  • Duurzame inzetbaarheid door het trainen en opleiden van professionals

Als een NEN 4400-1 gecertificeerd lid van de algemene bond uitzendondernemingen (ABU) nemen wij u het risico uit handen. Wij garanderen kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Als ABU-lid worden wij regelmatig getoetst, waardoor onze garanties continu gewaarborgd blijven.
 

Weten voor wie wij werken?

ONZE OPDRACHTGEVERS