MENU

Onze diensten

DE MEDEWERKERS VAN METAFOOR PERSONEELSBANK STELLEN U GRAAG GEKWALIFICEERDE EN ERVAREN DOCENTEN, TRAINERS, PRAKTIJKOPLEIDERS EN ANDERE VAKKRACHTEN VOOR.

De meerwaarde van Metafoor Personeelsbank is gelegen in het uitzonderlijk grote netwerk dat zij onderhoudt. Ons bestand omvat docenten en overig onderwijskundig en opleidingskundig personeel in meer dan 100 vakgebieden en breidt dagelijks uit. Onze docenten beschikken over een lesbevoegdheid, of zijn bewezen vakbekwaam. Hierdoor zijn zij altijd in staat uw lessen volgens uw wensen uit te voeren. Voor structurele vacatures raadplegen wij ons bestand en een uitgebreid netwerk binnen het onderwijs. Voor tijdelijke vacatures kunnen we een beroep doen op docenten die zich al jaren exclusief door ons laten bemiddelen.

Samenwerken met Metafoor Personeelsbank betekent voor u zekerheid, gemak, kosten- en tijdsbesparing. Onze medewerkers onderhouden dagelijks intensief contact met zowel docenten als onderwijsinstellingen. Al onze medewerkers hebben affiniteit met en kennis van het onderwijsveld waardoor zij uw wensen snel begrijpen. Met één telefoontje regelt u snel de invulling van uw vacature. Metafoor Personeelsbank is eerste leverancier van een groot aantal onderwijsinstellingen.

Via Metafoor Personeelsbank beschikt u over een exclusief netwerk van docenten. Metafoor is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen(ABU). Hierdoor kunt u docenten zeer flexibel inzetten. De docenten zijn in dienst van Metafoor. Ook als u een structurele invulling van uw vacature overweegt, heeft u de mogelijkheid de beslissing zelf docenten in dienst te nemen, uit te stellen.

Metafoor neemt u het werkgeversrisico uit handen. We zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, lid van de algemene bond uitzendondernemingen(ABU) en beschikken over een G-rekening.

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.