MENU

Vacature Docent Verpleegkunde

Heb je ruime werkervaring in verpleeg- en verzorgingshuizen, een algemeen ziekenhuis of een psychiatrische instelling en een passie voor gezondheidszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een aantal interessante vacatures bij onderwijsinstellingen voor middelbaar beroepsonderwijs, waar jij jouw kennis en verpleegtechnische vaardigheden kunt overbrengen op de jongste generatie verzorgenden en verpleegkundigen. Daarnaast kunnen we jou onder de aandacht brengen bij scholen in ons netwerk, zodat je benaderd kunt worden voor tijdelijke of structurele functies binnen het MBO.

Om in aanmerking te komen voor de vacature docent verpleegkunde moet je aan de volgende functie-eisen voldoen:

  • Je bent in het bezit van een geldig BIG;
  • Je hebt het diploma HBO verpleegkunde in je bezit
  • Werkervaring binnen VVT, AZ en/of GGZ
  • Je bent in het bezit van je onderwijsbevoegdheid of bent bereid om deze te behalen

Zijn bovenstaande functie-eisen op jou van toepassing? Dan zijn we op zoek naar jou! Hieronder hebben we een aantal vacatures voor docent verpleegkunde uitgelicht. Zit jouw droombaan er niet tussen? Dan gaan wij graag voor jou op zoek naar een functie die aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten.

Inschrijven Contact

Huidige vacatures Docent Verpleegkunde

Metafoor Onderwijs bemiddelt tussen docenten en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Dankzij ons grote aanbod vacatures zit er altijd een geschikte vacature voor jou bij. Wij hebben hieronder een aantal vacatures verpleegkunde uitgelicht. Zodra je een vacature hebt gevonden die jou aanspreekt, kun je eenvoudig solliciteren via de vacaturemodule.

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent Verpleegkunde (0,5 - 0 6 FTE) - Regio Amersfoort

Ben jij een docent Verpleegkunde en nog op zoek naar een uitdagende baan voor 0,5 - 0,6 FTE in de omgeving van Amersfoort? Dan komen wij graag met jou in contact!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MES14557

Docent Verpleegkunde (2 FTE) - Omgeving Den Haag

Ben jij verpleegkundige en help jij graag toekomstige collega's opleiden tot professionals op het gebied van verpleegkunde? Reageer dan direct op deze uitdagende functie!
Gepubliceerd: 25-03-2020
Referentie nr:#MESA14566

Docent verpleegkunde (0,1 FTE) -

Ben je een docent verpleegkunde en nog opzoek naar een uitdagende baan in Utrecht? Dan komen we graag met je incontact!
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MEDV14552

Docent Palliatieve zorg - Regio Utrecht

Ben jij een professional op het gebied van palliatieve zorg en vind je het belangrijk om deze kennis over te dragen aan verpleegkundigen en verzorgenden? Dan komen wij heel erg graag in contact met...
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MEAP14551

Docent Psychiatrie (0,8 FTE) - Regio Amsterdam

Ervaren GGZ verpleegkundige gezocht die ervaring heeft met het verzorgen van lessen of trainingen. Heb je ruime ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en wil je graag aan de slag binnen...
Gepubliceerd: 04-02-2020
Referentie nr:#MENL14471

Wij zijn altijd op zoek naar docenten verpleegkunde

Zie je tussen het huidige aanbod vacatures toch geen geschikte vacature? Geen nood: wij zijn regelmatig op zoek naar bekwame en passievolle docenten verpleegkunde. Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs om ervoor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste vacatures. Je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures en wij gaan actief voor je op zoek naar een baan als docent verpleegkunde die aansluit bij jouw wensen.

Van parttime tot fulltime functies: alles is mogelijk

Doordat wij werken met diverse opdrachtgevers bieden wij verschillende functies aan: van parttime tot fulltimebanen. Wij gaan samen met jou op zoek naar jouw droombaan.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures: schrijf je in

Schrijf je geheel vrijblijvend in via onderstaande inschrijfmodule. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bovendien gaan we actief voor je op zoek naar een passende baan.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.