Verzuimmedewerker regio Utrecht

Spoed
Regio Utrecht
MBO
Cao MBO - schaal 6

Wat ga je doen als verzuimmedewerker?

Als verzuimmedewerker ben je de schakel tussen studenten en de studentcoaches op het gebied van verzuim. In deze rol ben je constant in contact met studenten die vaak afwezig zijn of waar patronen in het verzuim zichtbaar zijn. Dat kunnen studenten zijn die zich ziek hebben gemeld, zonder afmelding afwezig zijn of studenten die gericht bepaalde lessen missen. Je zorgt ervoor dat je de achterliggende oorzaak leert kennen met als doel de studenten weer naar school te krijgen.

Je gaat aan de slag voor het Sport College waar je komt te werken in een gedreven team van docenten en onderwijsondersteunende collega's. Met betrokkenheid en aandacht probeer je samen met je collega's de studenten te blijven betrekken bij het onderwijsleerproces. Je weet hen te motiveren om naar school te komen.

Je voert oplossingsgerichte verzuimgesprekken met studenten, rapporteert aan de studentcoaches en voert regelmatig overleg omtrent een plan van aanpak per student. Als verzuimmedewerker wordt je gekoppeld aan een leerjaar dat bestaat uit verschillende klassen. Deze klassen hebben studentcoaches waar je mee samenwerkt. Zo ben je echt onderdeel van het team, hebben de studenten een vast gezicht en werk je met een klein clubje collega's samen.

De vacature is ter versterking van het team voor minimaal 4 dagen per week. De inzet is vanaf 23 oktober.

In de rol van verzuimmedewerker heb je de vrijheid om deels vanuit huis te werken. Wel zou het fijn zijn dat je een groot deel van de tijd aanwezig kunt zijn op locatie. Zodat studenten en collega's je persoonlijk leren kennen en de overleggen en gesprekken op school gevoerd kunnen worden. De overige werkzaamheden kunnen prima vanuit huis gedaan worden.

Zie jij jezelf al werken op de Sport Campus in deze waardevolle functie als verzuimmedewerker? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

De verzuimmedewerker die wij zoeken:

  • beschikt over pedagogische en administratieve skills
  • is communicatief sterk en kan gemakkelijk en snel schakelen
  • heeft een flexibele instelling en werkt oplossingsgericht
  • is op korte termijn beschikbaar voor tenminste 32 uur per week

Waar ga je werken?

Op een unieke en sportieve locatie in Utrecht ga je aan de slag in een gedreven en ambitieus team. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of auto. Gratis parkeren kan op loopafstand.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters.Of bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een tijdelijke baan met uitzicht op vast bij onze opdrachtgever in Utrecht
  • inschaling in schaal 6 van de cao mbo met een maximum salaris van € 2.850,- bruto per maand bij fulltime
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars
  • werken op een sportieve en gezellige locatie in Utrecht
  • de vrijheid om een deel van de werkzaamheden vanuit huis te doen

Vragen over deze vacature?

Vragen over de vacature verzuimmedewerker? Neem contact op met Racha Saja. Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.