Teammanager vmbo regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LD

Vacature Teammanager vmbo regio Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie in het onderwijs? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Een leuke school in Amsterdam is op zoek naar een gedreven teammanager vakmanschapsroute (VMR) met kennis van het VMBO en het MBO.

Als teammanager werk je nauw samen met andere teammanagers en de directeur om het college verder te ontwikkelen. Daarnaast werk je aan de verbinding met het MBO. Jouw ervaring en expertise zorgen ervoor dat je op verbindende wijze leiding geeft aan de teams en ze onderwijskundig verder brengt vanuit een gezamenlijke visie.

Je bent een echte teamspeler en weet op verschillende niveaus te communiceren. Een dynamische omgeving schrikt jou niet af en je bent in staat om effectief samen te werken met jouw collega's. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en geeft jouw team de nodige tijd en aandacht. Je inspireert, stimuleert en coacht jouw medewerkers in hun professionele ontwikkeling en zorgt voor een veilig (leer/werk) klimaat.

Deze functie biedt een mooie kans om jouw ervaring in te zetten en verder te ontwikkelen. Je bouwt op een prettige en directe wijze relaties op met je teams, leerlingen en ouders en onderhoudt een relevant netwerk.

Is deze vacature Teammanager jou op je lijf geschreven? Hou jij ervan om de boel te coördineren en heb jij de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel staan? Ben je het volgende schooljaar (2023 - 2024) beschikbaar voor minimaal 0,8 fte en zoek je een baan voor langere tijd, solliciteer dan direct! De vacature loopt het hele komende schooljaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Is dit niet de onderwijsmanagementvacature die jij zoekt? Bekijk andere vacatures onderwijsmanagement of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De teammanager die wij zoeken:

Heeft aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en werkervaring op een vmbo- of mbo- school. Je hebt affiniteit met de Amsterdamse jongerencultuur en kan een goede samenwerking tussen het vmbo en mbo organiseren. Als teammanager ben je in staat om schoolbelang en individueel belang tegen elkaar af te wegen en kan hierdoor uiteindelijk tot een daadkrachtig besluit komen.

Daarnaast beschik jij over:

 • Managementervaring in het onderwijs, bij voorkeur opgedaan binnen een school voor mbo of vmbo
 • De wil om jezelf te blijven ontwikkelen om een inspirerend voorbeeld voor de mensen in jouw omgeving te zijn
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Incasseringsvermogen

Waar ga je werken?

Bij dit college hechten ze veel waarde aan het welzijn van hun medewerkers. Naast uitdagend werk, bieden ze ook gratis toegang tot hun sportschool op locatie. Zo wordt niet alleen de mentale gezondheid, maar ook de fysieke fitheid van medewerkers gestimuleerd. Of je nu een gepassioneerde sporter bent of gewoon af en toe wilt ontspannen, de sportschool staat altijd voor je klaar. Na een drukke werkdag kun je bijvoorbeeld even lekker sporten en je hoofd leegmaken. Door deze faciliteit te bieden, zorgt het college ervoor dat medewerkers de balans tussen werk en privé beter kunnen behouden en zich kunnen focussen op hun werkzaamheden met vernieuwde energie en motivatie.

Je komt te werken op een kleinschalige, dynamische vmbo-school in de regio Amsterdam. Het is een brede school waar talentontwikkeling centraal staat voor alle leerlingen. Zo worden er verschillende talentroutes aangeboden. Ook wordt er een vakmanschapsroute aangeboden voor de leerlingen van de basisberoepsgerichte leerweg. Zij gaan na 5 jaar van school met een mbo-niveau 2 diploma. De leerlingen van de kaderberoepsgerichte leerweg kunnen kiezen voor de profielen ‘economie en ondernemen’, ‘zorg en welzijn’ en ‘dienstverlening en producten’. Tevens wordt de theoretische leerweg aangeboden.

De school verder maakt deel uit van een scholengroep met scholen in de regio Amsterdam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. De school is met het OV goed bereikbaar.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan als Teammanager, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Weten wat Metafoor voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan? Neem contact op met één van onze recruiters of schrijf je in via een..

open sollicitatie

Wij bieden:

 • Een salaris gebaseerd op schaal 12 of LD conform cao vo met een maximaal bruto basissalaris van € 6.059,-
  per maand bij fulltime
 • Gratis gebruik van sportschool op locatie
 • Kleinschalige vmbo-school, hecht team, professionele begeleiding en ondersteuning vanuit de school
 • Coaching en begeleiding
 • een uitdagende en afwisselende baan voor schooljaar 2023 - 2024 voor minimaal 0,8 FTE met uitzicht op een vast dienstverband
 • werken in een enthousiast en betrokken team
 • reiskostenvergoeding van 0,12 cent per kilometer
 • coaching, begeleiding en opleidingsmogelijkheden

Vragen over de vacature Onderwijsmanagement?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor meer informatie over deze vacature Teammanager kun je een mail sturen naar Racha Saja.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.