Teamleider regio Leiden

Nieuw
Regio Leiden
MBO
Cao MBO - schaal LD

Wat ga je doen?

Binnen deze vacature als onderwijskundig Teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een onderwijsteam op locatie en het bewaken van onderwijskundige processen op collegeniveau. Jij bent een inspirerende leider die klaarstaat voor jouw team. Jouw inclusieve en positieve houding stimuleert hen om het beste uit zichzelf te halen en de studenten optimaal te laten leren.

Jij bent een ervaren en stressbestendige leidinggevende met kennis en werkervaring in het onderwijs of de jeugdzorg. In het managementteam denk je in het belang van het geheel en initieer je projecten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het college. Je bent voortdurend bezig met het bijhouden van de ontwikkelingen in onderwijsland en weet deze tactisch te vertalen naar het college.

Als onderwijskundig Teamleider krijg je de kans om jouw vakmanschap en ontwikkeling verder te ontwikkelen. Jouw bijdrage aan het succes van de school wordt enorm gewaardeerd. Bovendien wordt er veel waarde gehecht aan jouw persoonlijke en professionele groei, waardoor de academie voor je wordt ingezet om jouw talenten optimaal te benutten.

Kortom, als jij gepassioneerd bent over gepersonaliseerd leren en gelijke kansen voor alle studenten, en je wilt werken in een toegewijd team waarin jouw ontwikkeling voorop staat, dan is deze uitdaging perfect voor jou. Solliciteer nu en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

De teamleider vmbo die wij zoeken:

 • heeft werk- en denkniveau hbo-plus of wo
 • beschikt over leidinggevende ervaring (+15 FTE)
 • heeft onderwijskennis- en ervaring of ervaring in de jeugdzorg
 • heeft ervaring met digitale systemen (zoals Verzuimsignaal, Xedule en/of Sqill)
 • is beschikbaar voor 1,0 fte

We zijn voor deze vacature niet op zoek naar een interim manager. Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht check dan vooral onze andere vacatures onderwijsmanagement.

Waar ga je werken?

We spraken met een gepassioneerde Onderwijskundig Teamleider bij deze school. "Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie zo aantrekkelijk", aldus de teamleider. Het is een uitdagende en veeleisende rol waarbij je als teamleider van alles op de hoogte moet zijn. Maar het mooie is dat je de vrijheid krijgt om het op jouw manier te doen. Dit is voor mij persoonlijk erg belangrijk in mijn werk.

Als teamleider coach ik mijn team bij de dagelijkse processen binnen het onderwijs en help ik hen omgaan met de uitdagingen die daarbij komen kijken. Ik merk dat de druk op het onderwijs groter is geworden en dat het voor onze studenten belangrijk is dat wij hierin met elkaar de dialoog aangaan. We werken samen met het Onderwijs Service Centrum en de facilitaire dienst om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze studenten de beste ervaring krijgen.

Als teamleider is het van groot belang dat je de visie van de school uitdraagt en samen met je team zorgt voor het beste voor onze studenten. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk omdat ik het gevoel heb dat ik een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van het onderwijs en het welzijn van onze studenten.

Werken via Metafoor Onderwijs

Ontdek jouw carrièremogelijkheden als onderwijsmanager!
Ben jij een ervaren en gepassioneerde professional op zoek naar nieuwe uitdagingen en carrièremogelijkheden als manager in het onderwijs? Laat ons jou dan onder de aandacht brengen bij ons uitgebreide netwerk van onderwijsinstellingen. Is deze vacature niet (helemaal) wat je zoekt? Check dan wat wij voor je kunnen doen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Dit doen we voor jou

Wij bieden:

 • een waardevolle baan direct in dienst bij onze opdrachtgever
 • een aantrekkelijk salaris van minimaal € 4.034 tot maximaal € 5.924 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal 12, cao mbo)
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • de mogelijkheid om binnen redelijkheid jouw werk flexibel te plannen
 • een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en een NS-businesscard
 • veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei middels opleiding en trainingen

Vragen over deze vacature teamleider?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor vragen over deze vacature teamleider in de regio Leiden kun je terecht bij Racha Saja

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.