Recruiter Onderwijs regio Rotterdam

Nieuw
Regio Rotterdam
€ 2.500,- tot € 4.000,-

Maak dagelijks maatschappelijke impact

Welke do­cent speel­de een be­lang­rij­ke rol in jouw ont­wik­ke­ling en kun jij je nog goed her­in­ne­ren? Dit type do­cen­ten weet jij aan je te ver­bin­den. Samen met jou maken we maat­schap­pe­lij­ke im­pact en dra­gen we bij aan goed on­der­wijs voor de vol­gen­de ge­ne­ra­tie.

Wat ga je doen als Recruiter Onderwijs?

Je hebt een breed ta­ken­pak­ket en krijgt bij ons volop vrij­heid om het op jouw ma­nier te doen. Re­cruit­ment is echt men­sen­werk bij Metafoor Onderwijs. We geven als recruiters in het onderwijs ad­vies op maat vanuit één van onze lo­ca­ties in de regio Rot­ter­dam.

Hoe ziet jouw werk als recruiter in het onderwijs eruit?

Jouw werkdag

Onderwijsorganisaties helpen veranderen

Wan­neer je ge­pas­si­o­neerd bent over het on­der­wijs en ge­looft in de kracht van Me­ta­foor, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een groei­en­de or­ga­ni­sa­tie die het on­der­wijs wil ver­an­de­ren. Sluit je aan bij Me­ta­foor On­der­wijs en help ons om gren­zen te ver­leg­gen!

Wie ben jij?

Na een aan­tal jaren als re­crui­ter in een com­mer­ciële om­ge­ving, ben jij toe aan een baan waar­mee je maat­schap­pe­lij­ke im­pact maakt. Elke dag. Want jouw be­mid­de­ling, jouw match maakt het ver­schil! Jij weet een goede ba­lans te vin­den tus­sen men­se­lij­ke be­trok­ken­heid en com­mer­ciële haal­baar­heid. Daar­voor ge­bruik je jouw net­werk. Werk je samen met col­le­ga’s en weet je wat er speelt bij op­dracht­ge­vers en kan­di­da­ten.

Recruiter van nu

Als re­crui­ter bij Me­ta­foor On­der­wijs heb je bij voor­keur je spo­ren ver­diend bin­nen het re­cruit­ment­vak. Snap je dat het zoe­ken van kan­di­da­ten maar de helft van het werk is. Dat je­zelf ac­tief in de ‘eta­la­ge’ zet­ten en net­wer­ken min­stens zo be­lang­rijk zijn.

Wat heb je verder nodig voor de vacature van recruiter?

 • een beschikbaarheid van minimaal 32 uur

 • in bezit van het SEU-diploma (of bereid zijn het te halen)

 • minimaal 2 jaar ervaring in de recruitment- en uitzendbranche

 • graag een hbo-diploma richting HRM of een ander relevant vakgebied (géén eis)

Vragen over de vacature?

even bellen met sandra

Wat bieden wij jou?

 • leuke collega’s in een hecht team
 • samenwerken en humor staan centraal
 • dagelijks een uitgebreide verse lunch op locatie
 • een moderne en inspirerende werkomgeving in Rotterdam
 • een jaarcontract krijg je gelijk, een vaste aanstelling als het van beide kanten klikt
 • flexibele werkplekken op 14 locaties door heel Nederland te werken, goed bereikbaar met OV, fiets of auto
 • marktconform salaris (tussen € 2.500,- en € 4.000,- bruto per maand) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling
 • ruimte voor eigen ontwikkeling en ruime mogelijkheden voor professionalisering door het volgen van opleidingen en trainingen middels de KMM Academy en SkillsTown

Talentontwikkeling

Me­ta­foor On­der­wijs zet in op per­soon­lijk ta­lent. Je komt in een organisatie waar je er echt toe doet. Waar ruim­te is voor eigen ideeën en waar kwa­li­teit be­lang­rij­ker is dan kwan­ti­teit. Bij Me­ta­foor On­der­wijs kun jij echt het ver­schil maken! Wij bie­den je di­ver­se door­groei­mo­ge­lijk­he­den als ves­ti­gings- of re­gio­ma­na­ger en bie­den een ma­na­ge­ment trai­nee­pro­gram­ma aan.

Waar doe je het voor?

daar doe je het voor

Waar gaan we voor?

Metafoor Onderwijs groeit hard! We hebben een stevige footprint in het mbo en deze lijn trekken we door naar het vo en hbo en daarom openen we nog meer vestigingen. Dit maakt Metafoor Onderwijs de verbindende partner voor onderwijzend Nederland.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team vol ambities, daarom de vacature recruiter onderwijs in Rotterdam. We zijn trots op ons werk en geloven in onze eigen kracht. Niet voor niets zijn wij wereldkampioen in bemiddelen, netwerken, verbinden en matchen.

Wat is onze cultuur?

Werken bij Metafoor Onderwijs is veelzijdig en afwisselend. Je krijgt alle ruimte om mee te bouwen, kansen te creëren en te pakken, het teamgevoel is groot, met een duidelijke ‘we-over-me vibe’, waarbij naast hard werken ook hard gelachen wordt. Blij? Dat worden we vooral van mensen!

Solliciteren op de vacature Recruiter Onderwijs in Rotterdam

Wil je meer weten over de impact die we maken? Bekijk de testimonials van onze kandidaten. Wil je solliciteren op de vacature recruiter Onderwijs regio Rotterdam, neem con­tact op met Sandra Schaft.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Foto

Sandra Schaft

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.