Projectleider Onderwijs regio Utrecht

Nieuw
Regio Utrecht
MBO
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen als Projectleider?

Als Strategisch Projectleider zorg jij voor de ontwikkeling van nieuw te starten opleidingen, cursussen en trainingen van mbo voor professionals van het Gezondheidszorg College. Je hebt nauw overleg met de accountmanagers en opdrachtgevers over nieuw te starten opleidingen. Met het projectteam (Accountmanagers en Operationeel Projectleiders) stem je vervolgens het project af.

Je stemt de inhoud van de lessen af, weet welke examineringseisen worden gesteld, kijkt welke docenten ingezet kunnen worden, zorgt voor een planning en communiceert hierover. Daarnaast coördineer je de dagelijkse werkzaamheden met de Operationele Projectleiders en faciliteert hen zo, dat zij alle informatie hebben om goed hun werk te kunnen doen. Zo draag jij bij aan kwalitatief hoogstaande onderwijstrajecten voor onze opdrachtgevers en hun medewerkers.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Bekijk hier de ervaringen van docenten en anderen.

TESTIMONIALS

Je vervult de onderwijskundige rol, begeleidt onderwijsontwikkelaars en borgt dat de (bekostigde) trajecten voldoen aan de Web (wet educatie en beroepsonderwijs). Met andere woorden, op strategisch en tactisch niveau zorg jij ervoor dat alles rondom de trajecten van A tot Z geregeld is en dat dit compliant wordt ingevuld.

Je werkt nauw samen met je collega’s, Strategisch Projectleiders, Operationeel Projectleiders, Onderwijsmanager, onderwijsontwikkelaars en de docenten. Samen met de Accountmanagers zorg jij voor een kwalitatieve groei. Het onderhouden en benutten van een relatienetwerk met jouw opdrachtgevers is ook van essentieel belang in deze rol. Met jouw helicopterview signaleer je kansen, mogelijkheden waardoor je proactief oplossingen kunt zoeken.

De vacature Projectleider Onderwijs is vanwege zwangerschapsverlof tijdelijk tot 31-12-2023. Spreekt bovenstaande jou aan en heb je nog vragen, bel of mail met mij!

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt, check dan onze andere uitdagende banen of plan een persoonlijke afspraak in met mij om de mogelijkheden te bespreken.

De projectleider die wij zoeken:

  • heeft aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau
  • heeft relevante ervaring binnen het projectmanagement en met het opzetten en organiseren van cursussen en opleidingen
  • heeft uitstekende digitale vaardigheden
  • heeft kennis van het mbo en/of een onderwijskundige achtergrond

Waar ga je werken?

Naast het regulier onderwijs biedt dit ROC diverse vormen van Bedrijfsopleidingen aan voor veel verschillende sectoren zoals Techniek, Zorg, Welzijn en Horeca/Hospitality. De opleidingen sluiten aan bij de behoeften en wensen van medewerkers en bedrijven. Alles in het kader van Leven Lang Ontwikkelen. De Gezondheidszorg Colleges Utrecht en Amersfoort behoren met circa 3500 studenten tot de grootste colleges van ROCMN en bieden een zestal opleidingen aan: verpleegkunde, verzorgende-IG, maatschappelijke zorg, assistent gezondheidszorg, laboratoriumonderwijs en praktijkopleider.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wil je aan de slag in het voortgezet onderwijs, maar is dit niet de vacature die je zoekt? Kijk dan of er een vacature is die beter aansluit bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen en onze recruiters helpen jou graag. Lees meer over wat Metafoor Onderwijs voor jou kan betekenen in jouw zoektocht naar een droombaan!

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

  • een tijdelijke aanstelling van 1 FTE vanaf 1-4-23 t/m 31-12-23
  • mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten
  • salaris conform cao-mbo schaal 11, maximaal € 5.229,- bij een fulltime aanstelling
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • een fijne werkplek met aandacht voor vernieuwing, professionalisering en passie

Vragen over de vacature Projectleider Onderwijs?

Vragen over de vacature Projectleider? Mail Racha Saja. Solliciteer via de button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.